Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко катастрофи в София снимани с камери

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малко катастрофи в София снимани с камери

http://vbox7.com/playfb61cd0Може ли да има такива хора, не знам направо. Като го гледах ми беше смешно ама то чак трагично
    Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Батка, това е доста старичко...

Коментар

batececo написа:
      Батка, това е доста старичко...
      Може, аз сега го гледах
      Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Ние сме такъв народ, че да го гледаме и по 100 пъти на ден, пак някой ще се намери да ги прави тези изцепки ...
        Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
        Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Колеги, само да вметна, че това нито е смешно, нито е забавно според мен мястото му е в Черна Хроника.
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Леле не знам при нас май няма такива катастрофи, но все пак идиоти навсякъде.

Коментар

В САЩ за превишаване на скоростта дори с 15 км над допустимото те спират, глобяват(50-60), записват ти час при прокурора (не ходиш на работа този ден - 50-60), който те праща на училище за лоши шофьори поне за ден (което си плащаш сам - 50-тина долара), а за капак и застраховката ти скача още от следващия месец с по 10 долара за следващите 3 години (36 по 10 - 360). Общо удоволствието ти струва има-нема 500 долара - 7-800лева. А у нас - само 10 лева - и ти доволен и Той доволен, НО -... след некой и друг ден утрепват те на тротоара, я теб я некой твой близък. Прости ли са американците и гявол ли е бай Ганьо?Накратко - не е луд който яде баницата...

Коментар

Working...
              X