Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Идиотщина!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Идиотщина!!!!

На пича повече ще му отива някой пернишки гоУф!http://www.vbox7.com/play:e2e64fadht.../play:8522bfa7
    ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

не е никак лошо мене ме радва
    FIAT COUPE powered by Nitrous Oxide System
    There's replacement for displacement

Коментар

Re: Идиотщина!!!!

Tapamop написа:
      На пича повече ще му отива някой пернишки гоУф!http://www.vbox7.com/play:e2e64fadht.../play:8522bfa7
      очакваме скоро тема, защо ми падна задното стъкло :D
      FIAT Bravo JTD 105 GT 05.1999г.

Коментар

Re: Идиотщина!!!!

Коментар

Те такива "живеят бързо и умират млади"
          НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

музика

е хора мене ме радва музиката а за карането си е друго нещо кръводарители има на всяко крастовище лично според мен такива хора са много по малко опасни от някоя "пичка"дето вчера са и подарили някой джип за 60-70 бона , мисли си че парктроник е функция за каране в парка и като те резне на някое крастовище (докато се гримира естесвено) те прави на баница а на джипа му зима нов роубар за следващата жертваи понеже сам се нагледал на подобни гледки според мен часовете за кормуване на жените трябва да са около 5 пъти повече и да има практика в която да им обясняват закакво точно служат огледалата в колата
            FIAT COUPE powered by Nitrous Oxide System
            There's replacement for displacement

Коментар

Ако реши да я продава не му завиждам за следващия собственик.Ще има да псува и да вика защо си взех Фиат
              И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

малиииииии, тоя не е добре направо ми е жал за колата а тоя е жив донор на органи, дано само да няма други покрай него то такива малоумници избиват народа по пътищата.

Коментар

Working...
                X