Аз прочетох предупреждението, че НЕ Е ЗА ХОРА С ЧУВСТВИТЕЛНА ПСИХИКА, казах си, че мен няма какво да ме впечатли и реших да отворя страницата. Чесно, като почнаха скалповете, мозъците и червата и вече се колебаех дали искам да ги догледам до края.Не препоръчвам тези снимки, но това е реалноста, и мен ще ме накарат да внимавам особено като има камиони на близо така че можеби има някаква полза ако окажат такъв ефекти и върху онези от вас, които се навият да гледат ГАДОСТИ.http://autoplay.ru/2007/08/16/samye_...МАВАЙТЕ НА ПЪТЯ И ЗАБРАВЕТЕ ЗА ВЪЗДУШНАТА ВЪЗГЛАВНИЦА, НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА НИЩО ОСВЕН НА СВОЯТА СОБСТВЕНА РАЗУМНОСТ, НАМАЛЕТЕ СКОРОСТА И НЕ ПРЕДПРИЕМАЙТЕ РИСКОВАНИ ИЗПРЕВЕРВАНИЯ, защото резултатите могат да бъдат ужасно грозни!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отвратителни, нецензурирани, снимки от катастрофи.
Collapse
X
-
coolboby написа:Всеки който си кара бързо ще продължи да кара както си знае, дори и да има снимка от някой инцидент закачена на видно място за да я вижда в колата...просто ще си каже, че това на него няма да се случи....
Коментар
-
Това е нещо ужасно,направо не ми се мисли какво е било при удъра!Но истината е жестока,някои като видят снимките ще внимават повече,но на някои едва ли ще им повлиаят...или това ще е временно! и аз нможах да изкарам дори до средата...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Re: Отвратителни, нецензурирани, снимки от катастрофи.
niko_ymn написа:Аз прочетох предупреждението, че НЕ Е ЗА ХОРА С ЧУВСТВИТЕЛНА ПСИХИКА, казах си, че мен няма какво да ме впечатли и реших да отворя страницата. Чесно, като почнаха скалповете, мозъците и червата и вече се колебаех дали искам да ги догледам до края.Не препоръчвам тези снимки, но това е реалноста, и мен ще ме накарат да внимавам особено като има камиони на близо така че можеби има някаква полза ако окажат такъв ефекти и върху онези от вас, които се навият да гледат ГАДОСТИ.http://autoplay.ru/2007/08/16/samye_...МАВАЙТЕ НА ПЪТЯ И ЗАБРАВЕТЕ ЗА ВЪЗДУШНАТА ВЪЗГЛАВНИЦА, НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА НИЩО ОСВЕН НА СВОЯТА СОБСТВЕНА РАЗУМНОСТ, НАМАЛЕТЕ СКОРОСТА И НЕ ПРЕДПРИЕМАЙТЕ РИСКОВАНИ ИЗПРЕВЕРВАНИЯ, защото резултатите могат да бъдат ужасно грозни!
Коментар
-
Re: Отвратителни, нецензурирани, снимки от катастрофи.
niko_ymn написа:Аз прочетох предупреждението, че НЕ Е ЗА ХОРА С ЧУВСТВИТЕЛНА ПСИХИКА, казах си, че мен няма какво да ме впечатли и реших да отворя страницата. Чесно, като почнаха скалповете, мозъците и червата и вече се колебаех дали искам да ги догледам до края.Не препоръчвам тези снимки, но това е реалноста, и мен ще ме накарат да внимавам особено като има камиони на близо така че можеби има някаква полза ако окажат такъв ефекти и върху онези от вас, които се навият да гледат ГАДОСТИ.ВНИМАВАЙТЕ НА ПЪТЯ И ЗАБРАВЕТЕ ЗА ВЪЗДУШНАТА ВЪЗГЛАВНИЦА, НЕ РАЗЧИТАЙТЕ НА НИЩО ОСВЕН НА СВОЯТА СОБСТВЕНА РАЗУМНОСТ, НАМАЛЕТЕ СКОРОСТА И НЕ ПРЕДПРИЕМАЙТЕ РИСКОВАНИ ИЗПРЕВЕРВАНИЯ, защото резултатите могат да бъдат ужасно грозни!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар