Това до колкото знам макс скорост му е 50. Каква цена има??? Аз карам брабус смарт и харчи 4л/100км градско при макс ускорение от всеки светофар. Иначе може да падне и на 3л/100км
Във Франция тези автомобили преди се караха без книжка. В тази категория мини коли попадаха всичuи, които имат двигатели под 9 к.с и скорост до 50 км/ч. През 90-те обаче тези привилегии отпаднаха, защото не отговаряха на новите изисквания за безопасност. Лижие и Аксим правеха такива колички. Нека Pinko да ме поправи ако греша в някои данни, защото съм писал за тях преди десетина години и ... старост-нерадост...
Това до колкото знам макс скорост му е 50. Каква цена има??? Аз карам брабус смарт и харчи 4л/100км градско при макс ускорение от всеки светофар. Иначе може да падне и на 3л/100км
Казва че повече от 60 не може да вдигне,а на километража мисля че беше до 180.. .иначе го продава за 3000лв. :D
колицата си е Екстра ....може да си я караш в Южния парк ....като рикша,а бабите и дЕдовците няма да ти .....
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Казва че повече от 60 не може да вдигне,а на километража мисля че беше до 180.. .иначе го продава за 3000лв. :D
Цената е супер, но с тая скорост... Със Смарта съм вдигал 145км/ч, но изживяването е много добро. Иначе за София е просто идеален.
Цената е супер, но с тая скорост... Със Смарта съм вдигал 145км/ч, но изживяването е много добро. Иначе за София е просто идеален.
ама смарта ти тежи 700 кила и ти искат книжка да го караш, а за това в половин европа не ти искат (в България искат, но такава за кат. B1)
Така е да, то затова е толкова бавно. Не че не могат да го направят да върви примерно като смарт, който изпреварва доста автомобили при ускорение до 50км/ч(не че не може повече, но не е подходящо в града).П.П Мисля, че е повече от 700кг, не знам точно.
Колеги това според мен това ще ви върши по добре работа в СОФИЯ. Няма да има проблеми с дупките и с ударите *катастрофите* с други коли е може да има малко проблем с паркирането ама няма нищо. Ама си има и едно предимство може да натовариш и апартамента си на него.
Едно такова лижие, само че от предишния модел ми предлагаха преди години за 300 марки в Германия. Интересна количка е, обаче се отказах, гумичката му ще пропадне в първата уцелена дупка...Не може да се кара в БГ това нещо
Коментар