"Паднах" като я видях!Според мен това си е наистина супер кола за градски условия.500 кубика, дизел, 2 цилиндъра, автоматик. 2 литра на 100!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кола за градско
Collapse
X
-
Във Франция тези автомобили преди се караха без книжка. В тази категория мини коли попадаха всичuи, които имат двигатели под 9 к.с и скорост до 50 км/ч. През 90-те обаче тези привилегии отпаднаха, защото не отговаряха на новите изисквания за безопасност. Лижие и Аксим правеха такива колички. Нека Pinko да ме поправи ако греша в някои данни, защото съм писал за тях преди десетина години и ... старост-нерадост...
Коментар
-
vital написа:Това до колкото знам макс скорост му е 50. Каква цена има??? Аз карам брабус смарт и харчи 4л/100км градско при макс ускорение от всеки светофар. Иначе може да падне и на 3л/100кмFIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
-
колицата си е Екстра ....може да си я караш в Южния парк ....като рикша,а бабите и дЕдовците няма да ти .....Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
as_novo написа:vital написа:Това до колкото знам макс скорост му е 50. Каква цена има??? Аз карам брабус смарт и харчи 4л/100км градско при макс ускорение от всеки светофар. Иначе може да падне и на 3л/100км
Коментар
-
kiler_4o написа:vital написа:Цената е супер, но с тая скорост... Със Смарта съм вдигал 145км/ч, но изживяването е много добро. Иначе за София е просто идеален.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар