Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кола за градско

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кола за градско

"Паднах" като я видях!Според мен това си е наистина супер кола за градски условия.500 кубика, дизел, 2 цилиндъра, автоматик. 2 литра на 100!
    FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
    FIAT MAREA1.6 16V

Да, при условие че всички караха такива. Аз с тая въшка по нашите пътища не бих излезнал. Даже няма да ме видят като минат отгоре ми.

Коментар

То в града няма да минат през теб ама като го гледам кво е скокливо на първия завой ще се обърне.
      Punto SX 1.1 55

Коментар

Това до колкото знам макс скорост му е 50. Каква цена има??? Аз карам брабус смарт и харчи 4л/100км градско при макс ускорение от всеки светофар. Иначе може да падне и на 3л/100км

Коментар

кола

ама трябва този кадето е кара да е малак като мен иначе може да му излезат краката отвън :D иначе става за София ако няма дупки
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Във Франция тези автомобили преди се караха без книжка. В тази категория мини коли попадаха всичuи, които имат двигатели под 9 к.с и скорост до 50 км/ч. През 90-те обаче тези привилегии отпаднаха, защото не отговаряха на новите изисквания за безопасност. Лижие и Аксим правеха такива колички. Нека Pinko да ме поправи ако греша в някои данни, защото съм писал за тях преди десетина години и ... старост-нерадост...

Коментар

vital написа:
              Това до колкото знам макс скорост му е 50. Каква цена има??? Аз карам брабус смарт и харчи 4л/100км градско при макс ускорение от всеки светофар. Иначе може да падне и на 3л/100км
              Казва че повече от 60 не може да вдигне,а на километража мисля че беше до 180.. .иначе го продава за 3000лв. :D
              FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
              FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

За този малък мотор 180 ми звучи нереално.

Коментар

това не е ли от тези микрокар, дето се карат с B1 ?

Коментар

колицата си е Екстра ....може да си я караш в Южния парк ....като рикша,а бабите и дЕдовците няма да ти .....
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

as_novo написа:
                      vital написа:
                      Казва че повече от 60 не може да вдигне,а на километража мисля че беше до 180.. .иначе го продава за 3000лв. :D
                      Цената е супер, но с тая скорост... Със Смарта съм вдигал 145км/ч, но изживяването е много добро. Иначе за София е просто идеален.

Коментар

vital написа:
                        Цената е супер, но с тая скорост... Със Смарта съм вдигал 145км/ч, но изживяването е много добро. Иначе за София е просто идеален.
                        ама смарта ти тежи 700 кила и ти искат книжка да го караш, а за това в половин европа не ти искат (в България искат, но такава за кат. B1)

Коментар

kiler_4o написа:
                          vital написа:
                          ама смарта ти тежи 700 кила и ти искат книжка да го караш, а за това в половин европа не ти искат (в България искат, но такава за кат. B1)
                          Така е да, то затова е толкова бавно. Не че не могат да го направят да върви примерно като смарт, който изпреварва доста автомобили при ускорение до 50км/ч(не че не може повече, но не е подходящо в града).П.П Мисля, че е повече от 700кг, не знам точно.

Коментар

Колеги това според мен това ще ви върши по добре работа в СОФИЯ. Няма да има проблеми с дупките и с ударите *катастрофите* с други коли е може да има малко проблем с паркирането ама няма нищо. Ама си има и едно предимство може да натовариш и апартамента си на него.

Коментар

Едно такова лижие, само че от предишния модел ми предлагаха преди години за 300 марки в Германия. Интересна количка е, обаче се отказах, гумичката му ще пропадне в първата уцелена дупка...Не може да се кара в БГ това нещо

Коментар

Working...
                              X