На тая мареа турбо тоя яко я шпори и му светнаха 2 лампи за какво са ? http://www.zazz.bg/play:c916d85d ,накрая и лампата за инжекциона светна...що ? някой запознат ли е ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво му светна на таблото ?
Collapse
X
-
Тази за ръчната не показва ли и ниско ниво на спирачна течност. При мене се получава така, когато течността не е спаднала достатъчно за да свети лампата и рязко започна да усторявам, тогава лампата премигва, защото спирачната течност се премества в резервоарчето.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
johnfound написа:Тази за ръчната не показва ли и ниско ниво на спирачна течност. При мене се получава така, когато течността не е спаднала достатъчно за да свети лампата и рязко започна да усторявам, тогава лампата премигва, защото спирачната течност се премества в резервоарчето.Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
ахам значи кара без колан толкоз бързо че е се е дръпнала спирачната течност и до ограничител ,макар че на тая марея не и го знам до колко е на мойто пунто е до 7100 и съм карал до него не е светвала.....Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
егати как тресе, представям си колко е гладък пътя....абе хора вие верно ли обичате да си пържите старите каруци на 6-7000 оборота, явно не ви е жал за колата...тя на колко годинки е?, а и как не ви е страх ...бравос....Той и Имортал покарал темпрата на 2-ра със 100 и сега колата в бокса. Е разбирам ако е нещо специално, спортно изпълнение на двигателя, специален вал, мотовилки,масло...... ама умната, колите ни и без това са изстискани навън, мисля това си е доста пагубно за мотора. А и като гледам пътя не е толкова предразполагащ за 250, една по-голяма неравност и Аривидерчи...НЕ Е КРИТИКА, и умнатаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:егати как тресе, представям си колко е гладък пътя....абе хора вие верно ли обичате да си пържите старите каруци на 6-7000 оборота, явно не ви е жал за колата...тя на колко годинки е?, а и как не ви е страх ...бравос....Той и Имортал покарал темпрата на 2-ра със 100 и сега колата в бокса. Е разбирам ако е нещо специално, спортно изпълнение на двигателя, специален вал, мотовилки,масло...... ама умната, колите ни и без това са изстискани навън, мисля това си е доста пагубно за мотора. А и като гледам пътя не е толкова предразполагащ за 250, една по-голяма неравност и Аривидерчи...НЕ Е КРИТИКА, и умнатаFiat Stilo JTD ....sold
Volvo C 70 ....
Коментар
-
ух нещо ме е ударило слънцето...сори, без лоши помисли, извинявам се за офа, не съм целял да се заяждам, ма сега като го прочетох, верно е без връзка с тематаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
johnfound написа:Друга хипотеза: Качил е предните гуми на трупчета, дръпнал е ръчната спирачка и газ до ламарината. Тогава и от колан няма нужда - затова и не е сложен.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар