Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Quattro Porte В.Търново

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Quattro Porte В.Търново

Няма смисъл от коментар просто...
    Прикачени файлове

МОже да ме обвините в пристрастност, но новото Браво повечко ми харесва

Коментар

Humppa написа:
      Сори, колега, но сравнено с тризъбеца, новото Браво е като детска играчка. На живо е още по-яко. И аз го видях.
      Fiat Marea 1.8i 16V
      Fiat Tipo 1.4i 8V
      Fiat Punto 1.6i 8V
      www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Това съм го виждал тука, наистина на живо е по хубаво!
        Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
        Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Ами малко безлична кола. Стандартна форма, стандартни нископрофилни гуми на банални лети джанти... не че имам нещо против, но е скука...
          Fiat Ritmo 105TC
          1600cc 105к.с.

Коментар

Ам да го бяха направили закачлив като Смарт...аз бих предпочел това пред С клас на Мерцедес с рака на сърце

Коментар

Rokambol написа:
              Humppa написа:
              Сори, колега, но сравнено с тризъбеца, новото Браво е като детска играчка. На живо е още по-яко. И аз го видях.
              Знам, и аз съм виждал доста тризъбци по изложенията, но по принцип не се кефя на скъпите коли, защото никога няма да мога да притежавам такава. Виж за едно ново браво мога да имам след 6-7 години, за това му се радвам

Коментар

johnfound написа:
                Ами малко безлична кола. Стандартна форма, стандартни нископрофилни гуми на банални лети джанти... не че имам нещо против, но е скука...
                вземи си Мултипа ако си фен на нестандартните форми
                Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
                Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Преди малко се разминах с едно тъмно вишнево до гарата в Бургас. На живо е съвсем друго и нямаше затъмнени стъкла.
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Хубава е колата .
                    BRAVA 1,4 12V
                    Nissan Navara

Коментар

coolboby написа:
                      Ам да го бяха направили закачлив като Смарт...аз бих предпочел това пред С клас на Мерцедес с рака на сърце
                      И още как. Това струва над 400 хил. лв, а С-класата е доста по-малко. Но и аз съм фен на идеята да си мечтая за по-земни неща. Такова "нещо" и да имам възможност не бих си взел, поне не и в България, защото много ще бия на очи...

Коментар

Е аз го казах принципно...аз и новото Браво немога да си позволя )

Коментар

По снимки наистина изглежда скучна кола, но на живо............ една от най-яките лимузини, които съм виждал. Елегантни форми, много агресивна физиономия (и с тези три странични отворчета на калниците). Това е кола за истински познавачи.
                          FIAT Punto 1.7TD

Коментар

Working...
                          X