Какъв ФИАТ е това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв модел е този ФИАТ ?
Collapse
X
-
Humppa
-
mariobg
-
Humppa
Коментар
-
hit-ko написа:За сьжаление, до този момент няма верен отговор, така,че бирата се пази в хладилника!А, как я намирате като екстериор? Модела е в серийно производство!Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Колеги, с представянето на този интересен модел на Фиат, разгледан над 100 пьти, не смятам,че се "ебавам" с потребителите на форума! Много грозно звучи и сьвсем неуместно сте класифицирали инициативата ми! Едва ли приемате сериозно, че Регатата е Ритмо с багажник, Темпрата - Типо с багажник, Бравата - Браво , Марея и.т.н. Всеки модел си е строга индивидуалност, сьс собственни достойнства и име, иначе какво ще му пречи на Фиат да ги крьщава като вас. Идеята в случая беше в интересна форма да се запознават потребителите на форума с новите модели на ФИАТ,/ а това е АЛБЕА-2005 и си заслужава вниманието, понеже колкото прилича на Сиена, толкова се и различава!/, да се изтькват предимства и недостатьци и с това да се популяризира ФИАТ, което си мисля, че трябва да е и общата ни цел!
Коментар
-
hit-ko написа:АЛБЕА-2005 и си заслужава вниманието, понеже колкото прилича на Сиена, толкова се и различава!Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Христо, за тази машина ли казваше, че е фабрично с 2 вида гориво?
Коментар
-
mariobg
-
Хит-Ко, не си ме разбрал за "ебавам" де. Използвал съм думата в закачливата й форма ссмивка на лицето у
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар