Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Странни Honda!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз този мотор гледах и с мисля че завива с задната гума май нещо много извънземно е това.
    Обичам си работата.

Коментар

Японците са ненадминати в автомобилостроенето погледнете само хибридните, Приус на Тойота, или Лексус Р400х изкючителни автомобили бях на тест драйв в Женева на Лексус Р350, който не е хибриден и останах изумен, такава динамика, такова разгръщане на мощността не бях усещал в нито един автомобил, меко возене, базова саунд система Марк Левинсън (и аз не бях чувал тази марка) която превръща слушането на музика в уникално, и така, но уви 230 000 лв. за автомобил нямам за това ще си карам това което ми е по джоба и ще си трая.Колеги не искам да обиждам италианското автомобилостроене, но не искам да си затварям очите и за просперитета и напредъка който отбелязаха японците за последните 15г.

Коментар

Marea Bipower написа:
        Колеги не искам да обиждам италианското автомобилостроене, но не искам да си затварям очите и за просперитета и напредъка който отбелязаха японците за последните 15г.
        Ако това което представляват японците е цената на напредъка, то аз няма да я платя никога Сори за офтопика, не се сдържах
        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Working...
        X