Разнообразявайки се в нета (в паузата на писането, м/у две глави на дипломната ми работа ) попаднах на тази приказка и реших да я споделя с вас Не забравяйте поуката
Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Поздравления че го намери и го сподели с нас и поздравления на автора му. Това е определено наи-МАЛОУМНИЯ президент на САЩ. Е след него сигурно ще има и още де (но се надявам да не са чак толкова глупави колкото него)
Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Една нация на дебили няма как да не излъчи подходящия си президент.В този ред на мисли, аз не съм особен познавач на хамериканската история,обаче си мисля че просто Роналд Рейгън е бил избран по погрешка
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Любимият ми писател - Джоузеф Хелър имаше една теория, че от Никсън насам всеки президент на САЩ е по лош от предишния. И ако теорията му е правилна, то не мога да си представя следващия какъв ще е
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Я да не пипате Роналд Рейгън - може да е бил всякакъв, но благодарение именно на неговата политика се срина Империята на злото, желязната завесаи всичко останало. Голяма работа бяха заедно с Маргарет Тачър.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Я да не пипате Роналд Рейгън - може да е бил всякакъв, но благодарение именно на неговата политика се срина Империята на злото, желязната завесаи всичко останало. Голяма работа бяха заедно с Маргарет Тачър.
Май не си ми разбрал контекста - имам предвид че Рейгън е един от титаните.Просто на фона на последните кретени в Белия Дом, не разбирам как са си избрали такъв президент
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Май не си ми разбрал контекста - имам предвид че Рейгън е един от титаните.Просто на фона на последните кретени в Белия Дом, не разбирам как са си избрали такъв президент
Да бе верно - много съм разсеян напоследък ... Или просто затъпявам...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар