Снимките са правени пред хотел "Шумен". Очаквайте в най-скоро време и снимки от самото рали "Стари столици"
А стига бе! Тва Пунто не съм го виждал из Шумен!
Не си бил достатъчно наблюдателен МК1 е някъде в софия, аз и на писта софия съм го виждал, заедно с една астра стар модел също много добре пипната. А МК2 е от сливен. Седях на 1 маса със собственика му. Имаше едни хлапета, които го снимаха и тои им викаше 2 лв за снимка. Май единия, който снимаше, каза малко са 2лв. Нереално е направено. Да ти изпаднат очите....
Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Ъ...! Да уточня нещо. Мк2-та е Мк1-ца всъщност!!! Само е направен сериозен facelift (от рода на pimp my ride). Ако някой е гледал имаше епизод на pimp my ride, където една американска или корейска кола, на която смениха предния капак и сложиха фарове на BMW 5-ца. Не можеше да я познаеш отпред че не е BMW.
Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Ъ...! Да уточня нещо. Мк2-та е Мк1-ца всъщност!!! Само е направен сериозен facelift (от рода на pimp my ride). Ако някой е гледал имаше епизод на pimp my ride, където една американска или корейска кола, на която смениха предния капак и сложиха фарове на BMW 5-ца. Не можеше да я познаеш отпред че не е BMW.
Коментар