Ето това е лудо!!!Тез мАтористи ни са дубрье!Честну!Онзи ден карам си аз кротичко по гоУфърски с около 140 и пу идно времье нящу профуча покрай мени и аз си мисля ,чи някво скромно гоУфче ма мина и чааак след туй видех един стоп саму!Викам си : "Дааааааааааааа ,байкър!!!"!От петъ - втора и гаааааааааааз до към 160 и после 3-аааааа до към 240 и след това 4-ааааа и на 297 км. ръгнах 5-ааааааа и маторя остана точка в огледалото ,тооочно като оня Тоуарег и Риното -питичката ве ,да същата оная с турбото!!!И един мармот завива шоколада в станиол!!!Сега сериозно ,този ако се дялне някъде няма събиране просто!!!
Прикачени файлове
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Какво ще кажете за тази снимка, а...???За съжаление не съм я правил аз. Това е снимка на едно момиче от фотографският сайт....аз направо се размазах като видях снимките и. Хвърлям апарата и се записвам на курс за готвачи...Красота:
Вчера ходихме с жена ми в един замък до Пасау и там се натъкнах на една много забавна статуя на жена...та се 4удих какво ли точно е имал в предвид автора ... и странно име на хотел Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 P.S. "Kur" на немски значи "Лечение". :D
Коментар