sof4o,Първа снимка е от един сайт, имаше го някъде тук из форума, в който БМВ и АУДИ се заиграват. Много е готина хронологията, защото в "играта" се включват и други марки автомобили. А иначе за последната... Какво да ти кажа... Няма какво... :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забавни и интересни снимки
Collapse
Важна тема
X
X
-
svetkos_ написа:sof4o,Първа снимка е от един сайт, имаше го някъде тук из форума, в който БМВ и АУДИ се заиграват. Много е готина хронологията, защото в "играта" се включват и други марки автомобили. А иначе за последната... Какво да ти кажа... Няма какво... :D :D :DНикой нормален човек не си ляга в деня в който е станал!!!
Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.Останалото е движение по инерция!
Коментар
-
Вчера нещо ми се разклати масатаFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
_жоро_ написа:Вчера нещо ми се разклати масатаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Та с колко Евро обра луфта ?Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар