ОЩЕ, ОЩЕ, ОЩЕ....!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забавни и интересни снимки
Collapse
Важна тема
X
X
-
bubachko
Москвич 1 Москвич 2 Москвич 3Ето това е така наречения Пернишки Москвич! Просто бях разтресен, винаги, когато намайтап сме си се хилили и създавали като мит образа му с всичките му губери, огледалца, кичарийки... Единственото, което му се разминава с перфектния образец създаден в моята глава е липсата на пласмасовото такова от шоколадово яйце с навряна вътре крушка и забодено на върха на нантената/ите
Коментар
-
Явор Митев
bubachko написа:Москвич 1 Москвич 2 Москвич 3Ето това е така наречения Пернишки Москвич! Просто бях разтресен, винаги, когато намайтап сме си се хилили и създавали като мит образа му с всичките му губери, огледалца, кичарийки... Единственото, което му се разминава с перфектния образец създаден в моята глава е липсата на пласмасовото такова от шоколадово яйце с навряна вътре крушка и забодено на върха на нантената/ите
Коментар
-
[quote="Авео"][quote="bubachko"] Москвич 1 Москвич 2 Москвич 3Ето това е така наречения Пернишки Москвич! Просто бях разтресен, винаги, когато намайтап сме си се хилили и създавали като мит образа му с всичките му губери, огледалца, кичарийки... Единственото, което му се разминава с перфектния образец създаден в моята глава е липсата на пласмасовото такова от шоколадово яйце с навряна вътре крушка и забодено на върха на антенатаТова не е истина.......!!! ама човека не е довършил тунинга затова го няма яйцето!!!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Отвънка Мерцедес, отвътре БМВ - няма стигане!!!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
soulkeeper написа:Fire 999 написа:Volkswagen... Какво друго ?Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар