Абе нали това ви казвам, че и на червения светофар има нарисувана стрелка само за надясно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забавни и интересни снимки
Collapse
Важна тема
X
X
-
Явор Митев
style34 написа:Абе нали това ви казвам, че и на червения светофар има нарисувана стрелка само за надясно.
Коментар
-
style34 написа:Абе нали това ви казвам, че и на червения светофар има нарисувана стрелка само за надясно.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Някой може просто да е завъртял стъклото на светофара и затова стрелката да е надясно ,ане направо.Всякакви доброжелатели има вече.На мен ми разправяха за америка.Там незнам дали във всеки щат има раличен правилник ,но там където бяха моите познати ми казаха,че нямало отделни колонки за всяка лента ,ами имало допълнителен знак.Тоест примерно светофара е червен,но има знак указващ че завоя надясно е позволен.
Коментар
-
SHB написа:Някой може просто да е завъртял стъклото на светофара и затова стрелката да е надясно ,ане направо.Всякакви доброжелатели има вече.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Ами не знам, как е станало, ама е от доста време така. И стрелката се вижда супер ясно, просто на снимката не личи добре, а и съм снимал с телефона. Този с опела пред мен беше първа кола и както виждате не смееше да тръгне. Та и аз това питам - ако ме спрат "нашите хора" - ко праим??The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
За светофара в Ямбол - няма причина поради която да те спрат полицаите.Така си мсиля, защото и те самите си трагват на зеления сигнал на дчсната колонка от светофара(там светва зелено тояно 15сец. преди другите - за напред и наляво).Много често има такива които се колебаят - "Да тръгна или пък-не?" ,но все се намира някой отзаде да ги подсети с клаксона.Е не се чудете - Ямбол.Щом нещо е куриозно и смешно - е ние сме,кой друг! Yellow_Flash_Colorz_PDT_36
Коментар
-
SHB написа:Някой може просто да е завъртял стъклото на светофара и затова стрелката да е надясно ,ане направо.Всякакви доброжелатели има вече.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар