Всеки със свой възглед относно паркирането или ти ли ще ми кажеш аз как ще си спирам! Ей тъй паркитат колегите на работа!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забавни и интересни снимки
Collapse
Важна тема
X
X
-
Явор Митев
-
Ето това е лудо!!!Тез мАтористи ни са дубрье!Честну!Онзи ден карам си аз кротичко по гоУфърски с около 140 и пу идно времье нящу профуча покрай мени и аз си мисля ,чи някво скромно гоУфче ма мина и чааак след туй видех един стоп саму!Викам си : "Дааааааааааааа ,байкър!!!"!От петъ - втора и гаааааааааааз до към 160 и после 3-аааааа до към 240 и след това 4-ааааа и на 297 км. ръгнах 5-ааааааа и маторя остана точка в огледалото ,тооочно като оня Тоуарег и Риното -питичката ве ,да същата оная с турбото!!!И един мармот завива шоколада в станиол!!!Сега сериозно ,този ако се дялне някъде няма събиране просто!!!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Явор Митев
Какво ще кажете за тази снимка, а...???За съжаление не съм я правил аз. Това е снимка на едно момиче от фотографският сайт....аз направо се размазах като видях снимките и. Хвърлям апарата и се записвам на курс за готвачи...Красота:
Коментар
-
Снимката на мацката е много красива, но също много ми хареса и на колегата бурята над София"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Вчера ходихме с жена ми в един замък до Пасау и там се натъкнах на една много забавна статуя на жена...та се 4удих какво ли точно е имал в предвид автора ... и странно име на хотел Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 P.S. "Kur" на немски значи "Лечение". :DFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар