Тази в бензиностанцията направо ме разби-добре че не се паникьоса! Иначе ако трябва да сме обективни баща ми ми е разказвал, как веднъж в щатите забравил да извади маркуча от колата и си е тръгнал с колонката :P
http://www.vbox7.com/play:6aaedacc - тази с цигарата направо ми обра точките.
Това не е човешко направо.Аз винаги съм смятал, че жените по-принцип са по-предпазливи от мъжете.
Най-смешното е, че не цигарата е виновна!Виновно е статичното електричество .Нали ви се е случвало да станете от колата си и да не се докоснете до нищо друго, освен до вратата, за да я затворите.Усеща се неприятна тръпка в пръстите, заради прескочилата искра между тях от електричеството.Забележете, че когато седна в колата да запали цигарата се плъзна по седалката, при което се е натрупало напрежение.При излизане от колата пак се отърка от седалката и не се докосна до колата!!Първия и допир беше с гърлото на резервоара и електричеството е предизвикало появата на искра (тези искри се забелязват особено силно вечер на загасена лампа, когато се събличаш.Светят по дрехите като светулки ).Именно от тази искра се запалва бензина.
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Колега, повечето вече се съгласихме, че компилацията е много яка и я коментирахме подобаващо (в същата тази тема)! Няма нужда да я пускаш втори път (освен ако с поста си не искаш да кажеш, че ти я правил?)...
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Колега, повечето вече се съгласихме, че компилацията е много яка и я коментирахме подобаващо (в същата тази тема)! Няма нужда да я пускаш втори път (освен ако с поста си не искаш да кажеш, че ти я правил?)...
Сори, объркал съм линка Първо гледах компилацията и съм постнал оня линк. Реалния е този:http://www.vbox7.com/collection:83596Това са различни клипчета събирани с времето
Коментар