Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За екстрите в менюто на Макдоналдс...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

trace написа:
    Това пък е 100% измама. Я се замислете, тоя дето ги панира тия нещада не е кьорав ? Явно иска да прилапа някой долар тая.
    Ами аз мога да ти кажа че е бил кьорав човека който ги е пържил а не е тоя дето ги е панирал понеже им се карат готови и те само ги пържат.Оня дето го е пускал да се пържи вече незнам как е бил ама е гадно дано им е съдрала кожата.Тая фирма я мразя откакто работих там и мога да ви кажа неяжте там знам какво и как се прави и аз лично немисля че е хубаво.

Коментар

nikolai_slavista написа:
      trace написа:
      Това пък е 100% измама. Я се замислете, тоя дето ги панира тия нещада не е кьорав ? Явно иска да прилапа някой долар тая.
      Ами аз мога да ти кажа че е бил кьорав човека който ги е пържил а не е тоя дето ги е панирал понеже им се карат готови и те само ги пържат.Оня дето го е пускал да се пържи вече незнам как е бил ама е гадно дано им е съдрала кожата.Тая фирма я мразя откакто работих там и мога да ви кажа неяжте там знам какво и как се прави и аз лично немисля че е хубаво.
      За мен си е измама, или "шега" от някой, някъде по трасето.Разбрал е, че ще го уволняват примерно и си е рекъл "я да им ... мамата" А и такива опити за измами редовно ги дават по Риалити ТВ, така че съм скептиченпо такива въпроси.
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
      X