Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За екстрите в менюто на Макдоналдс...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За екстрите в менюто на Макдоналдс...

...вижте женицата какво е получила за хапване в Макдоналд.....

Бляяяяяя ... тва е за черната хроника!

Коментар

това си е гадно , ама е и малко стара информацията
      ex : Bravo 1.6 16v 103hp
      now : Marea HLX 2.4 JTD

Коментар

RumenMM написа:
        това си е гадно , ама е и малко стара информацията
        ....е, има ли значение актуалността.....това не я прави по-малко фрапираща....

Коментар

Тая женица сигурно е вече 2-3 милиона паунда напред НАвремето в САЩ някаква жена беше осъдила за яка сума МcD за това че се изгорила от чашките им за кафе, и оттогава на чашките им сложиха дръжки...

Коментар

Затова ям само картофки и чийзбургери ... а мога ли да ги съдя ако колата ми е прекалено студена и ми настине гърлото ? :D

Коментар

... а мога ли да ги съдя ако колата ми е прекалено студена и ми настине гърлото ?
              Не можеш! Вече за всичко си има надпис с който те предупреждават Имаше навремето случай на клиент в американски супермаркет който взима кутия най отдолу от голяма камара при което всички останали се стоварват отгоре му. След като веригата е осъдена се появява надпис с предупреждение да не се взима отдолу

Коментар

ужас
                Mercedes E200 coupe

Коментар

Това пък е 100% измама. Я се замислете, тоя дето ги панира тия нещада не е кьорав ? Явно иска да прилапа някой долар тая.
                  Ex Fiat 126P
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                  Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS
                  Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Това е божието наказание за ядящите в Мак-а Глобалистите да си одат в Хамерика!!! ПП- кокошка бива пак като не са панирали някоя... патка
                    Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

trace написа:
                      Това пък е 100% измама. Я се замислете, тоя дето ги панира тия нещада не е кьорав ? Явно иска да прилапа някой долар тая.
                      и аз това си мисля , надали там колят кокошките и ги разфасоват ?!
                      ex : Bravo 1.6 16v 103hp
                      now : Marea HLX 2.4 JTD

Коментар

бе незнам за измама...аз съм виждал в заведение перушина по...пържени пилешки кожички :D ама перушина яко...тоя дет си ги поръча му се смях много :D

Коментар

Е аз пък снощи ядох свински уши на скара с четината... А навремето в ШЗО Плевен в баката със супа намерихме половин мишка - задницата с опашката. След което един месец ни храниха само със скара McDonalds е преди всичко огромна реклама. Нищо повече. Предпочитам един огромен тостер от местни заведения пред техните миниатюрни бургери...

Коментар

Immortal написа:
                            Е аз пък снощи ядох свински уши на скара с четината... А навремето в ШЗО Плевен в баката със супа намерихме половин мишка - задницата с опашката. След което един месец ни храниха само със скара McDonalds е преди всичко огромна реклама. Нищо повече. Предпочитам един огромен тостер от местни заведения пред техните миниатюрни бургери...
                            АААА, колега и аз съм ял манджите на ШЗО-то, ама съм срещал само червей в ориза
                            FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
                            FORD C-Max 1.8 TDCi -09г

Коментар

Immortal написа:
                              McDonalds е преди всичко огромна реклама. Нищо повече. Предпочитам един огромен тостер от местни заведения пред техните миниатюрни бургери...
                              Е, то е ясно. Тук при мен има едно място където правят страхотни хамбургери по 1,30лв (сега ги вдигнаха на 1,60) ама са с всичко каквото се сетиш. Все пак и в McDonalds ми харесват,но повече ми харесва зингера в КФС.
                              Ex Fiat 126P
                              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS
                              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
                              X