Случайно попаднах на паркирането на една мутра, която беше толкова сигурна в действията си, че едва не забърса горкото сеатче. Така че отваряйте си очите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазете се опасен Хамър!!!
Collapse
X
-
Искаш да кажеш тази....това го е карал човек без ориентация в пространството, особено седнал в кола. Не е типично за мъж. По тази причина искам да се обърна към хората, които 100% не ползват този форум с думите:"Мили мутри, купете на жената до вас едно Пунто, стига сте си правили ку*****e по дълги, като давате камион на куклички. Те винаги ще ви го върнат тъпкано."Буквално.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Така като гледам как е паркиран Hummer-a много се съмнявам да е мъж и то мутра, защото обикновено те паркират като тираджии. Може да заеме 3 места за паркиране, но да се наблъска толкова близо до друга кола, едва ли. Иначе си заслужава резване на гумите, ама ако е мутра наистина може да те направи да изглеждаш така: Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
megamuscle написа:Така като гледам как е паркиран Hummer-a много се съмнявам да е мъж и то мутра, защото обикновено те паркират като тираджии. Може да заеме 3 места за паркиране, но да се наблъск толкова близо до друга кола, едва ли. Иначе си заслужава резване на гумите, ама ако е мутра наистина може да те направи да изглеждаш така: Yellow_Flash_Colorz_PDT_07ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Тоя Хамър го знам ) Познавам го по номера. Той си регистрираше колата точно когато аз регистрирах Бравата. Пича е 25 кила мокър, с мазна усмивка и облечен в бяло (и друг път съм го виждал - все така се носи). Когато си регистрираше Хамъра се опита да изпревари цялата опашка, ама катаджията на входа го върна най-отзад на опашката После когато влязохме в КАТ се опита да изпревари опашката до хангарите за прегледа, но майсторът го върна най-отзад Баси набедения гъзар. Влезе малко преди мен, а аз като излязох тоя още висеше по опашките. Виждал съм го в града 1-2 пъти и кара все едно се е качил на танк, пък и то си е горе-долу така де.Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
-
Re: Пазете се опасен Хамър!!!
v_a_c_h_o_o написа:Случайно попаднах на паркирането на една мутра, която беше толкова сигурна в действията си, че едва не забърса горкото сеатче. Така че отваряйте си очитеM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар