Чудех се дали не е за "Хрониките..."
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо багажа трябва да се обезопасява добре...
Collapse
X
-
Явор МитевЕтикети: –
-
Re: я
soulkeeper написа:И аз съм си патил от необезопасен багажник на една баничарка , пералнята ми се качи на главата :D а бе колеги това червеничкото не е ли бравоex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Кумът ми загина от незатегната медицинска апаратура зад него. Имало само метална решетка, която обаче в такива случаи не може да удържи инерцията на тежките метални сандъци.А тук поне хората да са живи - Opel-а така или иначе си е пътник, само е помогнал на собственика му да се отърве от него, че засъхнал латекс от тапицерия не се чисти
Коментар
-
icomirGT написа:леле, а ако бяха железа вътре касапница е щяло да стане||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Опасни са и разните интернет "прокарвачи" които возят стълби на покривите на колите. Веднъж ми се наложи да спря по-рязко след, което чух пищене на гуми зад мен и очаквах да усетя удар. Поглеждам веднага в огледалото и виждам един такъв тип, който след като спря изкара ръка през стъклото за да провери дали стълбата му е на място.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар