Поне марката беше италианска :D http://www.dailymotion.com/video/x15...n-at-top-speed
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Италианец с 407 км/ч
Collapse
X
-
Подписа, подписа! Никога не съм го харесвал това Bugatti. Ама това е въпрос на вкус!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Executor написа:Подписа, подписа!Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
GTipo написа:Звука на 8-те турбо компресора и двигателя заедно водят до влажни сънища.Sko написа:Вероятно точно затова от Бугати се дърпат и не дават на The Stig да врътне едно кръгче както той си знае Twisted Evil Страхувам се обаче, че ще стане нещо като с BRABUS SV12 S Biturbo (на базата на Mercedes SL55. но с нов мотор - 1000Nm, 730 к.с.), който едва едва избута 1:26 на пистата на Top Gear. Кой знае пък... онова чудовище е италянско по душа
Коментар
-
50 минути за гумите. За какво са ти 10 радиатора като никога няма да се използват, освен ако не си решил да отидеш на тази писта и да ги пробваш, ей така за кеф. :DТази кола трябваше да си остане само прототип според мене.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executor написа:50 минути за гумите. За какво са ти 10 радиатора като никога няма да се използват, освен ако не си решил да отидеш на тази писта и да ги пробваш, ей така за кеф. :DТази кола трябваше да си остане само прототип според мене.
Коментар
-
50 са минутите който спори да го гледа пак! Защото и аз първия път чух, че са 15, но понеже възникна спор в друг форум ми се наложи да го гледам пак. Fifty-fifty||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
-
Uneek написа:Приятелю, 15 минути казва човека, няма гуми на земята дето ще издържат с 400 км/ч 50 минути А и е логично да е 15 защото иска да наблегне на разликата 12-15 минути когато свършва горивото||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар