FIRE 8V написа:

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Познай колата :)

Collapse

X
- 

Да, пообъркал съм ги малкоNikMar написа:Малки грешки:Sunbean Alpine - SunbeaМ AlpineНай-отгоре Hilmann Avenger - Austin Victoriaа втората каква е? Втората ме затрудни най-много, чак днес открих каква е - Renault Alpine A106.Sunbeam-a пък е герой в един култов филм на Арнолд Шварценегер.

Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion' Втората ме затрудни най-много, чак днес открих каква е - Renault Alpine A106.Sunbeam-a пък е герой в един култов филм на Арнолд Шварценегер.

Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
 Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
 Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
 Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
 https://www.fiat-uno.org
 Коментар
- 

Ммм язък, че я нацепиха колата в едно дърво и и изкъртиха седалките (за филма Командо)FIRE 8V написа:Да, пообъркал съм ги малкоNikMar написа:Малки грешки:Sunbean Alpine - SunbeaМ AlpineНай-отгоре Hilmann Avenger - Austin Victoriaа втората каква е? Втората ме затрудни най-много, чак днес открих каква е - Renault Alpine A106.Sunbeam-a пък е герой в един култов филм на Арнолд Шварценегер.ФИАТ- Пътят е само формалност Втората ме затрудни най-много, чак днес открих каква е - Renault Alpine A106.Sunbeam-a пък е герой в един култов филм на Арнолд Шварценегер.ФИАТ- Пътят е само формалност
 ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
 -----------------------------------------------------
 FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
 Коментар
- 

Точно. И аз се учудих като видях този Алпин.FIRE 8V написа:Втората ме затрудни най-много, чак днес открих каква е - Renault Alpine A106.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
 Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
 Коментар
- 

124-ка трябва да е това.Разликите с Жигулата са белите мигачи,дръжките на вратите и буферите на бронята, макар, че най-много си личи по буферите. Когато руснаците купуват лиценза, тези стар модел буфери са свалени от производство и са въведени по-големите, каквито са на ФИАТ 125. Изчезнали са и изпъкналите дръжки, защото междувременно са приети новите стандарти за пътна безопасност, налагащи намаляване на изпъкналите елементи по купето.
 Коментар
- 

Не е съвсем така.Първите Жигули, т.е. всички, на които пише Жигули отзад, са с бели предни мигачи. Както и има 124-ки с оранжеви.Има и ФИАТ 124 с дръжки и брони като на Жигулата.Salvador написа:124-ка трябва да е това.Разликите с Жигулата са белите мигачи,дръжките на вратите и буферите на бронята, макар, че най-много си личи по буферите. Когато руснаците купуват лиценза, тези стар модел буфери са свалени от производство и са въведени по-големите, каквито са на ФИАТ 125. Изчезнали са и изпъкналите дръжки, защото междувременно са приети новите стандарти за пътна безопасност, налагащи намаляване на изпъкналите елементи по купето.   
 Коментар
- 

Мммм, това ми прилича на Фиат 501 Торпедо. като малък имах такава на играчка 1:50. Червена с жълт гюрук ФИАТ- Пътят е само формалност ФИАТ- Пътят е само формалност
 ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
 -----------------------------------------------------
 FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
 Коментар
Реклама

Collapse

Коментар