Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
доста е малко за такава кола , давайте още .......май не е като да гледаш ламарина , ей такива снимки са за разбирачи, да видим кой ще е той
Разбирачи по...озеленяване? Или косене на тревни площи???Единственият начин да познаеш тази кола е по джантата. Всяка марка кола си има различна форма железни джанти. Така като гледам е от 80-те, а тогава почти всички коли са били квадратни като кибритени кутии. Тази не прави изключение...просто няма индивидуалност, която да знаеш...единствено джантата е разковничето, но аз не се сещам коя кола беше с тези джанти, въпреки че ми е позната... :P
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
доста е малко за такава кола , давайте още .......май не е като да гледаш ламарина , ей такива снимки са за разбирачи, да видим кой ще е той
Разбирачи по...озеленяване? Или косене на тревни площи???Единственият начин да познаеш тази кола е по джантата. Всяка марка кола си има различна форма железни джанти. Така като гледам е от 80-те, а тогава почти всички коли са били квадратни като кибритени кутии. Тази не прави изключение...просто няма индивидуалност, която да знаеш...единствено джантата е разковничето, но аз не се сещам коя кола беше с тези джанти, въпреки че ми е позната... :P
Мъничка японка... Мазда някаква, снимана в Китай /по йероглифите/
ето че се ориентирате, айде да не се откажете сега, потвърждавам теорията за джантите, така си е , значи все пак се сещате, сега само чакам марка и модел
Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
MAZDA 323 или някаква Тойота, това не са джанти на мазда
Тойота е , ДА , корола от старите модели , и освен джантите жокер са и много издадените огледала , с танка основа и широка част кадето стои самото огледало ,БРАВО НА КОЛЕГАТА ЗНАЧИ ИМА И РАЗБИРАЧИ КАКТО КАЗАХ В ПО ГОРНИТЕ ПОСТОВЕ
Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm
Коментар