Ами не се вижда на снимките, ама се е "окачил" на един счупен(отрязан) клон. Съдейки по следите, които се виждат на снимката (...106а) се виждат следи по бордюра на тротуара от булеварда, после едни колеи в тревата и финала е на дървото...
Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Колега тоя блок що е така наклонен бре ... хахахахаха ... тея да нямат проблем с гравитацията в тая махала там Като подпийнал ми стои
Фотото ми е дъртичко и като се снима в движение се получават подобни ефекти...
А ако някои ми даде логическо обяснение, защо се получава така с този килнат ефект при снимане, ма адски много ще съм му благодарен.... Ужким сичко наедно се заснема при "щрак", а то... Аз лично имам цяла поредица в движение такива от един тиймбилдинг миналата година есента, само че снимани с телефон, VGA камера на него. После, като ги загледах, много се смяхме всички
По принцип всичките изкривявания идват от качеството на обектива. Най -големите извивки се получават в ъглите на кадъра. Снимай една правоъгълна таблица закачена на стената на нивото на очите ти и сам ще видиш колко ти е крив В случая е снимано през стъклото на автомобила, което така или иначе не е право. :D
Коментар