Не е за смях, колеги... ама ето какво снимах днес на път за работа... п.п.Датата на снимките не е вярна, просто все ме мързи да я сверя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кацнал на едно дърво...
Collapse
X
-
Ами не се вижда на снимките, ама се е "окачил" на един счупен(отрязан) клон. Съдейки по следите, които се виждат на снимката (...106а) се виждат следи по бордюра на тротуара от булеварда, после едни колеи в тревата и финала е на дървото...Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
bubachko
-
wwweb написа:Колега тоя блок що е така наклонен бре ... хахахахаха ... тея да нямат проблем с гравитацията в тая махала там Като подпийнал ми стоиAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
koolsvet
...всичко в тая снимка е килнато някак си неестественно.....мале колко пият у тая махала...хахахахахха
Коментар
-
bubachko
Sandeto написа:wwweb написа:Колега тоя блок що е така наклонен бре ... хахахахаха ... тея да нямат проблем с гравитацията в тая махала там Като подпийнал ми стои
Коментар
-
По принцип всичките изкривявания идват от качеството на обектива. Най -големите извивки се получават в ъглите на кадъра. Снимай една правоъгълна таблица закачена на стената на нивото на очите ти и сам ще видиш колко ти е крив В случая е снимано през стъклото на автомобила, което така или иначе не е право. :D
Коментар
-
sasco
Хахаха,видях я тази КАлинка днес на Ботевградско,голям смях падна в работата ми относно КАлинките))))
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар