Korun написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
BG TUNING
Collapse
X
-
RoMeO_156_GTA написа:Korun написа:A тъмния джам де го забраихте, а? Ми те само там са 25 катърски сили...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
И аз
Abarth. написа:RoMeO_156_GTA написа:Korun написа:A тъмния джам де го забраихте, а? Ми те само там са 25 катърски сили...
Коментар
-
Re: И аз
soulkeeper написа:Abarth. написа:RoMeO_156_GTA написа:Korun написа:A тъмния джам де го забраихте, а? Ми те само там са 25 катърски сили...Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Re: И аз
Korun написа:soulkeeper написа:Abarth. написа:RoMeO_156_GTA написа:Korun написа:A тъмния джам де го забраихте, а? Ми те само там са 25 катърски сили...
Коментар
-
Явно говорим за различни неща. Не говоря за сток коли или за такива седна чистачка или две врати. Говорим за коли с някакви опити за тунинг (оптичен) по тях. Определено в представата ми за тунинг не се вписват лепенките на предните врати на всички възможни фирми произвеждащи възли за силов тунинг, без нито един елемент произведен от тях да е вложен в колата (Brembo, Remus, GReddy, Koni и т.н.). Няма да изброявам повече, че няма да ми стигне място на вратите... А, най-много се "кефя" като видя надпис на колата AEZ или BBS, а колата е с тасове. Не ме разбирай погрешно, нямам нищо против, спортните гърнета фолио на стъклата, лети джанти и т.н., ма поне малко с идея да е направено. Повечето ( не само голфовете) иглеждат като правени в час по трудово....Настоящата - Ford Focus ST
Франкенщайн - R.I.P.
Коментар
-
а
Korun написа:Явно говорим за различни неща. Не говоря за сток коли или за такива седна чистачка или две врати. Говорим за коли с някакви опити за тунинг (оптичен) по тях. Определено в представата ми за тунинг не се вписват лепенките на предните врати на всички възможни фирми произвеждащи възли за силов тунинг, без нито един елемент произведен от тях да е вложен в колата (Brembo, Remus, GReddy, Koni и т.н.). Няма да изброявам повече, че няма да ми стигне място на вратите... А, най-много се "кефя" като видя надпис на колата AEZ или BBS, а колата е с тасове. Не ме разбирай погрешно, нямам нищо против, спортните гърнета фолио на стъклата, лети джанти и т.н., ма поне малко с идея да е направено. Повечето ( не само голфовете) иглеждат като правени в час по трудово....
Коментар
-
Re: а
soulkeeper написа:Korun написа:....... Повечето ( не само голфовете) иглеждат като правени в час по трудово....Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
siniq-bega4 написа:колеги, нека бъде ме корекни към др ни колеги от др авто-форуми и не им коментира ме колите със насмешка.представе те си, 4е и те коментират на6ите коли с ирония? няма да е прятно нали? затова нека дане иронизираме не6тата в тяхна "вреда"Настоящата - Ford Focus ST
Франкенщайн - R.I.P.
Коментар
-
Имах впредвид,че селяни има с всякакви коли,селянинът си е селянин каквото и да кара,виждал съм за съжаление и много селски фиати,алфи и ланчии,но това не значи,че всички с италианки са селяни нали :Dex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар