Е не, че се разбира много как върви нещо като гледам от клипчето... Пък и са го пуснали с неква измислена вектра.. Какви факти, какви богове ??
Съжалявам че не мога да пусна едни клипове на които имам и аз участие. Не мисля че Вектра 2,0 150кс е измислена (разбирайте ме само за двигател) Доста добри са на 400м.
вектрата на клипа, 99% съм сигурен, че е 115кс, 150 кс има друг екстериор, оптика малко нещо отдолу пишат, че е по-малка, ама не знам, просто съм сигурен, че не е 150кс
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
robert1975 май отпред ти е модифицирана маската и халогените на бронята.Така ли я взе или ти си я прави.Ще обясниш ли с какви халогени си,понейе при смяна на оригинални трудно се намират.Иначе вътре колата е супер,само трябва да я пазиш
автомобила така е вкаран от Италия-с такава маска-а относно салона-да много трудно е да я опазиш от петна и мърсотия.NPD-тази снимка в профила ти твоя фиат ли е? И ако е твои къде си направил вратите да се отварят така?
КОЛЕГА никога сериозно не сам мислел да я продавам-просто ми беше интересно дали има търсене и колко хора щте се обадят-ако обявата беше сериозна-веднага да беше продадена-много хора се обадиха!
КОЛЕГА никога сериозно не сам мислел да я продавам-просто ми беше интересно дали има търсене и колко хора щте се обадят-ако обявата беше сериозна-веднага да беше продадена-много хора се обадиха!
ХАХАХА даже и аз ти писах ))))Браво хуваба е колата!
Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар