Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ей на това му се вика да ти изскочат буталата през капака...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Освен това кой ще вика полиция, ако му е гръмнал двигателя И даже му отбелязали къде му стои колата.
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

О,братът го направи това и то с доста по-бавна кола в БГ условия (по-точно даже София).Стълба беше за улично осветление и разбира се нищо му нямаше (освен че вече лампата му свети нагоре).Между другото се намира зад Националната спорта академия (при последната спирка на 280 и 94) така че ако някой минава може да се загледа за един стълб,чиято лампа странно защо свети нагоре.... Не снимах цялата кола ама мисля и че по тези снимки си личи :Отпред пред тази гредичка има още около 15-тина см броня,лайсни разни и т.н.
      Прикачени файлове
      Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

nadq написа:
        morg написа:
        Ха това е простовутия на форд - обновена версия на култовия им състезателен автомобил от края на 60-те, който е направен специално зада мачка ферарита по пистите, след като Енцо Ферари се отказал в последния момент да продаде фирмата си на форд.Колата е супер яка, супер мощтна и освен това абсолютен боклук .Един от водещите на автомобилното предаване TopGear си купи такава и след 2 години чакане тя се скапваше постоянно. В последния сезон на предаването заяви, че няма едно цяло пътуване (отиване и връщане), което да е направил успешно с тази кола!
        Абе,"маниак",тази кола(GT40) е мачкала ферарита 4 години подред(’66-’69вкл.,ако не се лъжа) и то не къде да е,а на Льо Ман! Това е състезанието #1 в което се доказават качества като издържливост за 24 часа нон-стоп!Няма друга подобна кола,която да е печелила това състезание толкова пъти подред! Това се води просто #1 рейсинг кар форевер!Имай малко респект и се поинформирай малко преди да пишеш глупости,моля ти се!
        Чети по- внимателно какво съм написал. Знам много добре какво представлява GT40, кога как и защо е направен. За новата версия, която коментираме тук говоря, че е абсолютен боклук. Опитали са се да възродят легендата, но само са си оставили ръцете. Коментара ми изобщо не засяга качествата на оригиналния GT40 (между другото 40-ката е защото колата е сисока само 40 инча а новата версия е 42).

Коментар

Working...
        X