Още две снимки са спасени за поколенията Едната е от Монца, а другата мисля, че я снимах на една бензиностанция някъде преди Торино(injekciona да ме поправи ако бъркам)
Като гледам снимките, напират ми 2 питания:Тая баба:...от Поршето на по-горната снимка ли изкочи, или слезе от някой от моторите? И тук:...хванахте ли я оная за циците?
Още две снимки са спасени за поколенията Едната е от Монца, а другата мисля, че я снимах на една бензиностанция някъде преди Торино(injekciona да ме поправи ако бъркам)
Точно там е, точно където ти се оплкавах, че е много скъп бензина.... Ама така е, вече ще гледам на какви колонки се редя
Благодаря ви от името на целия форум, за удоволствието, което ни доставихте с тази тема!Хвала на таквиз люде!
injekciona написа:
.... И вземи се похвали със статията в списанието
От мен да мине Който иска да чете, да си увеличава снимките....Вчера гледах и клип за мястото на следващата среща....... http://youtu.be/70m2IbKjUE8 Много се изкушавам........
injekciona написа:
ПС. kaci, ти за филма дочувал ли си нещо? Аз нещо пропуснах дали трябва да си го поръчваме или ще го качат някъде...
Изпратили са ми нещо, но аз поне нищо не разбирам от него...
Вчера гледах и клип за мястото на следващата среща....... http://youtu.be/70m2IbKjUE8 Много се изкушавам........
Ох и аз, обаче не знам дали ще мога да си го позволя..Като се сетя лятото какви бяха цените в Швеция, в Норвегия не искам и да си помислям....И пътя до там не ни мърда 4 дена. До колкото знам най-добрия вариант е да се качиме на ферибот от Рощок до Малмьо. До Рощок силно се съмнявам, че ще успееме да стигнеме за един ден. От Малмьо нагоре пак не ни мърдат 2 дена, супер бавно се минават разстоянията...
kaci написа:
Изпратили са ми нещо, но аз поне нищо не разбирам от него...
Това не е ли още преди събитието дето го пращаха, така и не разбрах тоя формуляр какво трябваше да го правиме....
Официалният филм(като съдържание) вече е при мен, но поради авторските му права, няма как да го кача някъде.Имам под ръка lightscribe записвачка и с injekciona ще имаме един по различен ДВД диск за спомен За два дена измислих това:
Официалният филм(като съдържание) вече е при мен, но поради авторските му права, няма как да го кача някъде.Имам под ръка lightscribe записвачка и с injekciona ще имаме един по различен ДВД диск за спомен За два дена измислих това:
Коментар