Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Молба към хората,които чаткат фотошоп :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BO написа:
    boneff написа:
    Бате само не се увличай много в оптичния тунинг,че могат да се получат негативни резултати.Аз бях така преди две години и успях заедно с хубавите неща да направя и малко агротунинг :D Така ,че не прави много големи ,а само козметични промени по външния вид А колкото до тунинга съм му голям фен, сега съм наслагал един куп глупости по двигателя и в понеделник ще ходя да видя кво ще покаже на Диното :D
    Kъде точно се ходи да ти го мерят?И най-важното - колко пари струва?
    Мери се само на едно място- при Ники Златков и струва 80лв. Още не съм ходил и незнам къде е точно и също така знам че не става веднага а трябва да записваш некви часове глупости и т.н.А иначе искам да ходя защото смених спускателния колектор,сложих чип и полирах всмукателния и ми е интересно колко коне съм качил.Ще съм доволен ако са 10-15,поне няма да съм си играл напразно
    Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

boneff написа:
      BO написа:
      boneff написа:
      Бате само не се увличай много в оптичния тунинг,че могат да се получат негативни резултати.Аз бях така преди две години и успях заедно с хубавите неща да направя и малко агротунинг :D Така ,че не прави много големи ,а само козметични промени по външния вид А колкото до тунинга съм му голям фен, сега съм наслагал един куп глупости по двигателя и в понеделник ще ходя да видя кво ще покаже на Диното :D
      Kъде точно се ходи да ти го мерят?И най-важното - колко пари струва?
      Мери се само на едно място- при Ники Златков и струва 80лв. Още не съм ходил и незнам къде е точно и също така знам че не става веднага а трябва да записваш некви часове глупости и т.н.А иначе искам да ходя защото смених спускателния колектор,сложих чип и полирах всмукателния и ми е интересно колко коне съм качил.Ще съм доволен ако са 10-15,поне няма да съм си играл напразно
      А как я усещаш колата върви ли повече :D
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

А как я усещаш колата върви ли повече :D
        Кво да ти кажа , мисля че върви доста повече , обаче може да е на лице исилата на внушението
        Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

Ако са 10 коня определено е силата на внушението (: Аз разлика между 115 и 140 не правя

Коментар

bscsystem написа:
            Ако са 10коня определено е силата на внушението (: Аз разлика между 115 и 140 не правя
            Незнам аз преди като се качих да карам браво 1.8 определено усетих разлика от мойто, а разликата между двете е 10hp
            Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

В тунинг.бг форума има сайта на dyno-то. Там има цени ... Тези 80 лв са за 6 пъти при 2WD, за 4WD е по-скъпо, може да се наеме и за цял ден edit: Поразрових се и ето го сайта: http://www.prospeed.bg/

Коментар

Е то на диното няма да видиш много подобряване...имаш някой друг измрял кон,с това си го възстановил и така...и някой в плюс
                ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Abarth. написа:
                  Е то на диното няма да видиш много подобряване...имаш някой друг измрял кон,с това си го възстановил и така...и някой в плюс
                  Това по принцип е така, но не ми се вярва да съм имал умрели коне, защото както знаеш колата си вървеше добре,а и ще мога да видя с колко ми се подобрил въртящия момент в сравнение с този който го дават по каталог :D
                  Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

boneff написа:
                    Abarth. написа:
                    Това по принцип е така, но не ми се вярва да съм имал умрели коне, защото както знаеш колата си вървеше добре,а и ще мога да видя с колко ми се подобрил въртящия момент в сравнение с този който го дават по каталог :D
                    Е да прав си,колата ти изглежда и върви супер Прасни и едно дино ако имаш паре да видиме подобрението

Коментар

Abarth. написа:
                      boneff написа:
                      Abarth. написа:
                      Е да прав си,колата ти изглежда и върви супер Прасни и едно дино ако имаш паре да видиме подобрението
                      Така и така сме почнали с четките , та съм длъжен да отбележа че толкова стегнато и добре изглеждащо Типо като твойто не се вижда често,да не кажа ,че аз лично съм виждал едно две които са в такова състояние.
                      Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

boneff написа:
                        Abarth. написа:
                        boneff написа:
                        Abarth. написа:
                        Така и така сме почнали с четките , та съм длъжен да отбележа че толкова стегнато и добре изглеждащо Типо като твойто не се вижда често,да не кажа ,че аз лично съм виждал едно две които са в такова състояние.
                        Бате в момента типото ич не е в час :D Моторо е за ремонт че трака биелен лагер,потропва тампон,има малко разкрачване отзад...хич не е перфектно Ама се старая да стане,след 1 месец го почвам с ремонтите :D

Коментар

boneff написа:
                          .......А иначе искам да ходя защото смених спускателния колектор,сложих чип и полирах всмукателния и ми е интересно колко коне съм качил.Ще съм доволен ако са 10-15,поне няма да съм си играл напразно
                          два въпроса : кой ти прави чипа и колко пари ти взе , и от къде взе спускателния колектор спортен ли е и колко парички е
                          Fiat Stilo JTD ....sold
                          Volvo C 70 ....

Коментар

Mescalin написа:
                            boneff написа:
                            .......А иначе искам да ходя защото смених спускателния колектор,сложих чип и полирах всмукателния и ми е интересно колко коне съм качил.Ще съм доволен ако са 10-15,поне няма да съм си играл напразно
                            два въпроса : кой ти прави чипа и колко пари ти взе , и от къде взе спускателния колектор спортен ли е и колко парички е
                            Не е ли изпускателен

Коментар

Mescalin написа:
                              boneff написа:
                              Значи чипа и колектора ми ги донесоха от Германия. Чипа беше 120евро,а колектора 280евро, иначе имаше и по-скъпи които бяха хромирани ама няма сми. А колектора е спортен(тръбите са четири в едно).(разбира се не давах пари за доставка,защото ми ги донесе един приятел )
                              Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

Working...
                              X