Направо полудявам и като видя, BMW започвам да обезомявам. Вижте тези 11 снимки:https://www.facebook.com/MirafioriOu...type=1&theater
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще лудна какъв ABARTH
Collapse
X
-
Абарт като абарт,не лудвай :DFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
-
Колега не знам за точно модела супер спорт, но тук от другият абарт ево с НЕ с 4те аспуха се оплакват страшно много хора, имал проблем в окачването и нещо по електрониката. Това е мое мнение взето от поне 4ма мой познати който го имат и сега само един го кара все още. Иначе за визия е уникално хубав, но явно по мощната версияЛанчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
flippy89 написа:Колега не знам за точно модела супер спорт, но тук от другият абарт ево с НЕ с 4те аспуха се оплакват страшно много хора, имал проблем в окачването и нещо по електрониката. Това е мое мнение взето от поне 4ма мой познати който го имат и сега само един го кара все още. Иначе за визия е уникално хубав, но явно по мощната версияVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
По точно звучи така, но аз не съм говорил обширно с хората за проблемите, но знам че носачите (тампоните) са били супер зле още от завода още и дори да се сменят пак се скапват бързо. Електрониката ( светлинки на таблово и на оригиналното радио крушчиците също много често горяли заради проблем в инсталацията) най-вероятно са лесно отстраними проблеми, но италианец като се счупи продава и взима друга. Ако се видя с някой от тях и се сетя ще ги поразпитам за точните проблеми, а за возията и как се държи в завой това няма да говориме направо се лепи за пътя. Аз единият бих си взел едно такова веднага, но нямам пари за подръжка и за това съм си харесал Алфа Ромео 159 1.9 150кс.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар