Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Саит за Фиат, Алфа, Ланчия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да, като поразгледаш малко повече части (цени) и започва да ти дава това неприятно съобщение.Верояно е направено с цел защита.. но все пак твърде бързо започва да дава това съобщение.. лимита на отваряния за определено време трябва дразстично да се увеличи..
    FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

perlsite написа:
      Да, като поразгледаш малко повече части (цени) и започва да ти дава това неприятно съобщение.Верояно е направено с цел защита.. но все пак твърде бързо започва да дава това съобщение.. лимита на отваряния за определено време трябва дразстично да се увеличи..
      OK приятели, ще вдигнем летвата малко по-високо! Това е направено против определени злоупотреби конкретно с цените, но виждам, че потребителите които наистина се нуждаят от тази информация са ощетени! А иначе номенклатурата се увеличава непрекъснато и смятам, че до месец ще постигнем около 90-95 %!

Коментар

Използвам темата за да благодаря за качествената услуга на hit-ko!Докато все още се чудех приета ли ми е поръчката ... куриер ми донесе стоката !

Коментар

Поздравления за хубавия сайт Христо! Съдържа много полезна информация.Успех!
          Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

ilkor написа:
            Използвам темата за да благодаря за качествената услуга на hit-ko!Докато все още се чудех приета ли ми е поръчката ... куриер ми донесе стоката !
            И аз използвам случая да благодаря на hit-ko!Днес куриера донесе толкова дълго издирваният( и все безуспешно) в София вакум регулатор за Фиата. Оригинален Магнети Марели. :D Благодаря!
            Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

Разгледах сайта,страхотен е.Естетически има какво още да се пожелае,но мисля,че по-важно е да е полезен.Успех.

Коментар

Working...
              X