Приятели,Информирам Ви, че от няколко седмици пуснах в нета собствен сайт www.axm-auto.com с който се опитвам да откликна на интересите и потребностите на любителите на италиански автомобили. Основната идея на сайта е предоставянето на актуална информация, връзка с автомобилния свят, техническа консултация и авточасти на коректни цени и доказано в практиката качество за любимите ни марки. Целта е изчерпателна информация за всеки един детайл - оригинален №, предназначение, снимка, параметри, алтернативни производители и номенклатурен № и цена на всеки от тях! Сайта все-още се доизгражда и попълва непрекъснато с информация, поради което, ще се радвам да споделите лично мнение , забележки, препоръки, указания и т. н. за да стане максимално полезен и универсален. Благодаря Ви предварително!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Саит за Фиат, Алфа, Ланчия
Collapse
X
-
поздрав
здравеите поздравявам хит-ко за сайта като му поръчвам веднага една гарнитура за смук и изп.труби на уно турбо 1.3и.е.ако се справи със задачата ще има голяма реклама на саита и във Варна ...поздравявам всички маняци на фиатките и се надявам за следващата збирка колата да ми е добре и да сам и аз там...uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
Re: поздрав
bebito^^^ написа:здравеите поздравявам хит-ко за сайта като му поръчвам веднага една гарнитура за смук и изп.труби на уно турбо 1.3и.е.ако се справи със задачата ще има голяма реклама на саита и във Варна ...поздравявам всички маняци на фиатките и се надявам за следващата збирка колата да ми е добре и да сам и аз там...
Коментар
-
Re: успех !
Godsmack написа:Успех на новия сайт ! Съдържа доста информация, някои работи все още липсват, но се вижда, че е правен с мерак ! п.с. Бих желал, лично, по-често да се обновява информацията на главната страница, за да има някаква динамичност в изгледа на сайта :P
Коментар
-
Re: успех !
hit-ko написа:Godsmack написа:Успех на новия сайт ! Съдържа доста информация, някои работи все още липсват, но се вижда, че е правен с мерак ! п.с. Бих желал, лично, по-често да се обновява информацията на главната страница, за да има някаква динамичност в изгледа на сайта :P
Коментар
-
Сайтът е супер, харесва ми като визия, а още повече като съдържание. Бих предложил две подобрения:- логото горе вляво да се направи препратка към главната страница (може да се постигне много лесно, като се създаде един изцяло прозрачен gif или png файл с подходящи размери, който да се вкара в карето с логото и към него да се прикачи върпосната препратка... така няма да покрива фона и ще създава излюзията, че самото лого е бутон )- да се "разтегне" сайта по дължина... не съм изполавал iframe, но намерих малко информация как може да се разтегне въпросното поле тук и тук, a това е търсене в гугъл за "dynamic iframe".Успех и поздравления още веднъж за свършената работаНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
kiler_4o написа:Честито и от мен ! Дано да имаш много успех със сайта ...А щом се радваш на критики и препоръки - ще помоля за една малка промяна - да се премахне снимката на сейченто от страницата за чинкуеченто Ако искаш ще ти пратя снимки на чч-то ми да сложиш една от тях (колко нахално, а ? )
Коментар
-
Sko написа:Сайтът е супер, харесва ми като визия, а още повече като съдържание. Бих предложил две подобрения:- логото горе вляво да се направи препратка към главната страница (може да се постигне много лесно, като се създаде един изцяло прозрачен gif или png файл с подходящи размери, който да се вкара в карето с логото и към него да се прикачи върпосната препратка... така няма да покрива фона и ще създава излюзията, че самото лого е бутон )- да се "разтегне" сайта по дължина... не съм изполавал iframe, но намерих малко информация как може да се разтегне въпросното поле тук и тук, a това е търсене в гугъл за "dynamic iframe".Успех и поздравления още веднъж за свършената работа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар