:D 4естито ...малко или много имам пръст и пот в тази ма6ина...карай си със здраве :D о4акваме впе4атленията ти ...и аз съм потенциален клиент на линеа или ново браво но искам да е T-JET най малко 120 к.с.
:D 4естито и на теб АВЕО ... :D
за хубави съни6та...и една сним4ица...
petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
Аз вече успях поне да поседя и да се порадвам във новата Линеа. В сряда бях на Пловдивския панаир и се качвах наред във всичките Фиати и Алфи Много ми допадна Алфа ГТ!
E, колегата загатна модела и само като му видях контурите отзад го познах Изглежда страхотно на живо, и отвътре дизайна също е приятен. Малко се получава като Фиат Седичи и Сузуки SX4 http://www.auburnvalleycars.com/Taco...2B6110939.html
SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Колега даваш цена от 30700 лири около 24 .700 лвза 1,6 мултижет 105 коня 6 скоростиа тук е от 1.6 M-jet 105 6-степенна механична дизел 32 790 лв което е около 41000 лириЕто защо Тук по не се карат нови ФИАТИ а при вас има доста особено от ДОБЛО ЛИНЕА и Гранде Пунто А уж в Турция цените са скъпи на колите .
в сайта на Фиат Турция цените са доста по-различни...
Колега ключар посети сайта и виж актуалните цени...1.6 мжт е около 40 000 лири...А и днеска пак си поприказвахме с един колега от вътре операцията прилича на фейслифта на гранде пунто към пунто ево...значи големи промени не очаквам...фарове брони и интериор +табло...да видим...
petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
Ми аз видях твоето /30 700 лири/ и за това Сега видях и колко са в сайтовете ама са колко то тукашните Дори и по малко щото ако е 40000 лири са около 31000лв
Днес, бе премиерата на Dodge Dart, който както знаем използва модифицирана платформа от Фиат Браво http://autoblogbg.blogspot.com/2012/...ge-dart-9.html За съжаление обаче този модел няма да се предлага в Европа дори и с емблемите на Фиат, както се предполагаше до днес.
Новина...: фиат Линеа вече се предлага и с новият подобрен мултижет 1,3 95 к.с. еуро 5 ... първите впечатления на колегите тест драйвъри е че с по добра динамика в сравнение с 1,3 90 к.с. ...а новото лице се чака с голямо нетърпение и от моя страна...
Коментар