Здравеите.Можете ли да ми кажете нещо за този Фиат.Колата,за която говоря е 900 кубика незнам колко коня е нито знам какъв е точно двигателя.От по новите 127ци е.Отзаде мяза малко на Ритмо.Има вероятност да зема един такъв затова ме интересува всичко за колата.Резервни части лесно ли се намират?Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да я купя ли(Фиат 127 +снимки)????
Collapse
X
-
фиат
Ясно ми е,но просто колата мога да я взема направо без пари.Смисал много време не е карана иначе купето не е изгнило,но незнам в какво състояние е двигателя ще питам.Ще питам дали има някакви сериозни проблеми и ще ви кажа.Няма преден ляв фар колата,иска малко кит тука там и малко боичка.Ето малко снимки.Не можах да я снимам цялата кола,щото има едни решеткии.Някои има ли идея колко горят тия коли.
Коментар
-
Колега, малко се съмнявам някой от форума да кара такъв автомобил, та едва ли ще получиш информация от първа ръка... Но защо не прочетеш за модела ето тук: http://www.carsfromitaly.net/fiat/127.htmlex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
фиат
Да разгледах я темата Ретро.Но този фиат 127 мисля,че има още много години докато може да се впише във графата ретро.Мисалта ми беше за по старите и достъпни коли за хора с ограничени финанси.Искам като начало да си взема нещо малко и достъпно да си върша работа със него.Според мен ако успея да взема тая кола и ако всичко е във час живот и здраве да я покарам малко а пък по нататъка имам планове за нещо,което винаги съм искал(Ланчия делта ХФ Турбо)и се надявам че със малко повече мерак и търпение ще постигна нещо.Но за сега мисля да си взема нещо ете такова за без пари и да си върша работата с него.Тва е за сега!П.С.Мерси 4е ми даде ника на тоя пич със 127цата
Коментар
-
Юго 45 ми е горяло 9-10 градско, но с яко ръчкане (доколкото позволяват 45-те му коня, де) . Иначе извън града съм стигал до 5.5/100, но с бавно каране, ама аз икономично не мога да карам дълго време Този разход от 9/100 градско съм го постигал като на моменти вдигах 85 км/ч на втора , ама и колата много вървеше тогава._______
146 JTD
Коментар
-
Не знам дали това ще ти помогнеhttp://freeweb.deltha.hu/zastava.in.hu/by45.htmСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар