Някой да отговори колко пъти е бил кола на годината Фиат, много благодаря за отговора.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кола на годината колко пъти Фиат?
Collapse
X
-
Mazgarev написа:1967 - FIAT 1241970 - FIAT 1281972 - FIAT 1271984 - FIAT Uno1989 - FIAT Tipo1995 - FIAT Punto1996 - FIAT Brava/Bravo2004 - FIAT PandaОбщо 8 пъти от 1964г. до днес.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Mazgarev написа:1967 - FIAT 1241970 - FIAT 1281972 - FIAT 1271984 - FIAT Uno1989 - FIAT Tipo1995 - FIAT Punto1996 - FIAT Brava/Bravo2004 - FIAT PandaОбщо 8 пъти от 1964г. до днес.Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
Ами много интересно нещо,зад въпроса ми някои май ще прозре и великата конспирация,що пък не и едно басче в кръчмето на чашка........Какви пък юзари ще да е имало 84-87г. че да направят класацията просто не ми се мисли на тая тема.Авторитетни спортни журналисти водещи на най-популярни авто-журнали с име в цяла Европа че и Британия като [bБЕЗПРИСТРАСТНИ],[/b]просто са никой за част от нас,те са някакви там които нищо не вдяват от автомобили. Обаче те формират общественото мнение на запад и определят пазарната политика на авто-производителите и ако нещо заиграват не им копуват изданията и никой не ги "бръсне за плод". Мисълта ми е,че хората трябва освен проблемите на един модел да знаят и плюсовете му,смятам че това е честно към всички които се интересуват от реалнеите неща.Това са фактите, съжалявам ако съм обидил някой. Аз карам "ФОРД" не съм много горД щото е 93г., и май нещо не съм чувал да е бил често кола на годината много често напоследък,но ми харесва щото това е реалноста........и знам че за много от Вас тя е същата.Мнодео 2.0-136- GIA
Коментар
-
evg2 написа:Ами много интересно нещо,зад въпроса ми някои май ще прозре и великата конспирация,що пък не и едно басче в кръчмето на чашка........Какви пък юзари ще да е имало 84-87г. че да направят класацията просто не ми се мисли на тая тема.Авторитетни спортни журналисти водещи на най-популярни авто-журнали с име в цяла Европа че и Британия като [bБЕЗПРИСТРАСТНИ],[/b]просто са никой за част от нас,те са някакви там които нищо не вдяват от автомобили. Обаче те формират общественото мнение на запад и определят пазарната политика на авто-производителите и ако нещо заиграват не им копуват изданията и никой не ги "бръсне за плод". Мисълта ми е,че хората трябва освен проблемите на един модел да знаят и плюсовете му,смятам че това е честно към всички които се интересуват от реалнеите неща.Това са фактите, съжалявам ако съм обидил някой. Аз карам "ФОРД" не съм много горД щото е 93г., и май нещо не съм чувал да е бил често кола на годината много често напоследък,но ми харесва щото това е реалноста........и знам че за много от Вас тя е същата.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Без да влизам в полемика с него аз бих споменал Рено 5 и Пежо 205 примерно.Те май-също са били "кола на годината".Two remarkable small cars were top protagonists in this contest. Fiat Uno won by small margin and was extremely popular, but Peugeot 205 kept much longer a high market demand. The practical Uno was an ideal product for a limited budget, its basic version still keeping the veteran OHV 903 cc engine from 127, with 5-speed gearbox as an option; an OHC 1.3 with 70 hp was the alternative for good performance. Roomy cabin, good roadholding and very affordable prices were generally appreciated. 1st Position: Fiat Uno, 346 points 2nd Position: Peugeot 205, 325 points 3rd Position: Volkswagen Golf, 156 pointsFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
spasov2 написа:Напълно заслужено Punto и Tipo са носители на "Кола на годината"!За своето време те представят революционни технологий и дизайн!Не случайно основния конкурент на Типо-Голф не е кола на годината!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар