Благодарение на Nino на адрес:http://storage.fiat-bg.org/Books/Pun.../index.htmна разположение е Ръководство за експлоатация на Фиат Пунто 2 на руски език (Руководство по эксплуатации).Обхваща всички модификации на модела.Форматът е jpeg (100 dpi). Поради дефекти в изходния файл липсват 7 стр.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ръководство за експлоатация на Фиат Пунто 2 на руски език
Collapse
X
-
Благодаря
Много благодаря! На 3ти май си купих Фиат Пунто 1.2 44kw 2000г. и голямо търсене направих за да намеря сервизна книжка на език различен от немски(от който и понятие си нямам). Днес щастието ми се усмихна - още веднъж благодаря. Още повече че ми светеше една лампичка и голям зор видях мислелки се какво ли може да е това. Е, разбрах - проблем със светлините - габаритни и т.н.
-
Re: Благодаря
Didi написа:Много благодаря! На 3ти май си купих Фиат Пунто 1.2 44kw 2000г. и голямо търсене направих за да намеря сервизна книжка на език различен от немски(от който и понятие си нямам). Днес щастието ми се усмихна - още веднъж благодаря. Още повече че ми светеше една лампичка и голям зор видях мислелки се какво ли може да е това. Е, разбрах - проблем със светлините - габаритни и т.н.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Re: Благодаря
Nino написа:Didi написа:Много благодаря! На 3ти май си купих Фиат Пунто 1.2 44kw 2000г. и голямо търсене направих за да намеря сервизна книжка на език различен от немски(от който и понятие си нямам). Днес щастието ми се усмихна - още веднъж благодаря. Още повече че ми светеше една лампичка и голям зор видях мислелки се какво ли може да е това. Е, разбрах - проблем със светлините - габаритни и т.н.
Коментар
-
magica545 написа:Много ви моля, ако някой може да ми даде ръководство за фиат пунто 2000 г. Много ще съм ви благодарна, всъщност ми свети една лампичка и не мога да разбера какво означаваVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
самата индикация е една крушка. Първо ми казаха, че тва било лоша маса, после се оказа че не е, после казаха че е някоя лампа, която не работи, но те всички работят. И мерси много за ръководството. А доколкото разбирам там пише, че тази светлина означава неизправност на габарити, стопове и разни такива светлини, обаче те си работят и всичко е сменено
Коментар
-
Re: Ръководство за експлоатация на Фиат Пунто 2 на руски ези
Pecho написа:Благодарение на Nino на адрес:http://storage.fiat-bg.org/Books/Pun.../index.htmна разположение е Ръководство за експлоатация на Фиат Пунто 2 на руски език (Руководство по эксплуатации).Обхваща всички модификации на модела.Форматът е jpeg (100 dpi). Поради дефекти в изходния файл липсват 7 стр.Бързай бавно !
Коментар
-
Колега, в папката има дори нещо още по-добро - сервизно ръководство.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
magica545 написа:самата индикация е една крушка. Първо ми казаха, че тва било лоша маса, после се оказа че не е, после казаха че е някоя лампа, която не работи, но те всички работят. И мерси много за ръководството. А доколкото разбирам там пише, че тази светлина означава неизправност на габарити, стопове и разни такива светлини, обаче те си работят и всичко е сменено
Коментар
-
Pecho написа:Колега, в папката има дори нещо още по-добро - сервизно ръководство.Бързай бавно !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар