Наскоро си купих фиат браво 1.6 97г. и имам един въпрос. Значи във всички сайтове чета че бравото си е с фабричен еърбег, а след 96та година даже и с два. на моята обаче никъде не е обозначено че има дори и един . Така че ако някой знае и може да ми отговори дали изобщо има еърбег ще съм му благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6 16V еърбег???
Collapse
X
-
Re
Аз имам Браво 1.6 96г. и имам два еърбега. Ако имаш в долната част на волана трябва да си пише, а ако има и от дясно таблото изглежда по-завършено (не е така издълбано, ако се сещаш какво имам предвид). Аз съм виждал и по-нови от моето и с по-големи мотори, които нямат дори един еърбег! Зависи какво си е поръчал първия собственик когато си е купувал колата!Fiat Bravo 1.6 16v 103hp with K&N sport air filter
Коментар
-
значи моята е същия модел като твойта- 1.6 16V SX , щом няма и твойта значи всичко е ясно. Удряна съм почти 95% че не е, защото няма абсолютно никакви следи и освен това в дебелиата на боята няма никакви разлики. Просто не е купвана най-вероятно с еърбег. Не е болка за умиране, доволен съм си от количката просто ми беше интересноFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
divaka написа:как точно става номера с шасито...коя буква/цифра се гледа. Аз преди имах вектра и там знам цхе беше 12та буква..тука не знамTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар