Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT ЩЕ ,,НАПОМПА" PANDA И GRANDE PUNTO
Collapse
X
-
Ох, разболях се!!!! http://www.pandamonster.fiat.it/inde...olognaТова представяте ли си да го има с новия "мултиджет" 90 кс, за стария 70 кс съм сигурен!!!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Sko написа:Ами дано наистина ги понапомпят, защото определено ни куцат топ-моделите откъм кубатура и конски сили...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
За съжаление не съм чак в толкова дълбока грешка. Визирам какво се предлага в един и същи клас от различните марки. Дори и ако се замислим в глобален мащаб, най-мощният сериен мотор на Фиат до колкото си спомням е този на Coupe с 220 к.с. Но конкуренцията вкарва подобни "животни" и в по-ежедневни модели - например във Ford Focus намираме такъв мотор с 220 кончета, а в Голф R32 стигаме и до 241. На обратната противоположност е Grande Punto с неговите топ мотори - 1.4 16V 95к.с. и 1.9 Multijet 120 к.с. Най-големия сериен мотор на Stilo пък е абартовия 2.4 със 167 к.с. Да не споменавам ускорението до 100 км/ч, че там вече започва да ми се реве. Не разбирам защо така умерено го дават италианците, може би си има причина, ама не ме кефи. От друго място научих, че Grande Punto Abarth ще има 2.0 литров турбо мотор с 240 к.с., което според мен е стъпка в правилната посока... трябва да ги мачкаме немците все пакНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
Sko написа:За съжаление не съм чак в толкова дълбока грешка. Визирам какво се предлага в един и същи клас от различните марки. Дори и ако се замислим в глобален мащаб, най-мощният сериен мотор на Фиат до колкото си спомням е този на Coupe с 220 к.с. Но конкуренцията вкарва подобни "животни" и в по-ежедневни модели - например във Ford Focus намираме такъв мотор с 220 кончета, а в Голф R32 стигаме и до 241. На обратната противоположност е Grande Punto с неговите топ мотори - 1.4 16V 95к.с. и 1.9 Multijet 120 к.с. Най-големия сериен мотор на Stilo пък е абартовия 2.4 със 167 к.с. Да не споменавам ускорението до 100 км/ч, че там вече започва да ми се реве. Не разбирам защо така умерено го дават италианците, може би си има причина, ама не ме кефи. От друго място научих, че Grande Punto Abarth ще има 2.0 литров турбо мотор с 240 к.с., което според мен е стъпка в правилната посока... трябва да ги мачкаме немците все пакSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Само да добавя, че колега тая биричка, ако е студена а то нямам как иначе през лятото, може да е изстудена в хладилник,фризер, хладилна витрина ФИАТ защото и това правят :D
Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
Добло 02' 1.9 D- ех
Добло 06' 1.3 Mjet -ех
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар