Има ли такова животно, защото видях едно на снимка и е първото което виждами незнам дали си е така фабрично или пича си го е правил
Не може да има такъв автомобил. Конструкцията е такава, че без покрив няма да е устойчива. Посредата на тавана има солидна греда... без таван как ще се изпълни не ми е много ясно... Също така задните странични колони са от голямо значение!
Знам как е тавана на БРАВАТА нали имам една в Гаража но видях една на снимка, беше с мек покрив и беше вдигнат, та затова питам има ли такъв Базов модел или е няква преработка
Знам как е тавана на БРАВАТА нали имам една в Гаража но видях една на снимка, беше с мек покрив и беше вдигнат, та затова питам има ли такъв Базов модел или е няква преработка
емо с риск да стана за смяхпо Канал1 май беше даваха некъф талянски филм май беше за некво докторче на некво островче там из средиземномориетои там видех нещо като Мареа кабрио ... мноо странноама се заклевам в 11 месечното си бебе че не беше миражслед което търсих в нета нещо по въпроса ... но уви .. нищо
Коментар