Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

New Panda..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Така като гледам маскирания 4х4 май ще размисля да махам моята... Очаквах нещо по-интересно Дано има пак някоя по-интересна версия като Крос.

Коментар

може би Абарт
      Прикачени файлове
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Версията със задвижване на четирите колела на новият Fiat Panda ще бъде показана в Париж след няколко дни. Пред нас са първите официални снимки на модела придружени с официална информация за него. Това реално е единствения модел в класът си със задвижване 4х4 и поради това реално той няма конкуренти. Компактният модел е снабден с два диференциала с автоматично заключване и електронно контролиран съединител, който разпределя усилието между двете оси. Практически моделът е с постоянно задвижване на четирите колела, но според пътната обстановка съединителя разпределя въртящият момент към предната и задната ос. Предните колела са с независимо окачване, а задният мост е специално конструиран за модела. Panda 4x4 ще се предлага с два агрегата. Това са бензиновият 0.9 литров, TwinAir Turbo агрегат с мощност 98к.с. и дизеловият 1.3 литров, MultiJet II с мощност 74к.с., който се предлага едва ли не в цялата гама на марката. И двата агрегата ще се предлагат серийно куплирани със Стоп/Старт система и 6-степенна, механична трансмисия. http://autoblogbg.blogspot.com/
        Прикачени файлове
        http://autoblogbg.blogspot.com/ Последните автоновини

Коментар

Разгледах я в Италия. Нещо не можа да ме грабне. Дизайна не е нещо особено...Материалите отвътре като че ли са по-добри, но са ми странни.

Коментар

Изглежда ми доста добре, голяма е и ми се струва, че ще е доста удобна и компакна. А някой можели да ми каже доло горе каква е цената?

Коментар

в Италия цените започват от 10000 Евро
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
              X