Ето го моя любим и много ме е яд че не се размърдах до Варна да го купя!http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=7871
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой ви е любимия модел за ФИАТ...
Collapse
X
-
rustson написа:Ето го моя любим и много ме е яд че не се размърдах до Варна да го купя!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Uno Turbo i.e. Един приятел имаше такава преди. Направо съм влюбен в нея. Преди време когато купи тази машина, точно се бяха появили 124 с веждите/от последните/ и на Красна поляна като се подгонихме с един 200 Е с Уното спирахме да го чакаме. Накрая онзи така беше побеснял, че щеше да изкара буталата на Мерца. 1.3 105 к.с. по негови данни Турбото си е турбо. Това е.Вече нямам италянска машина
Коментар
-
Stoyo написа:Леле, толкова легенди съм слушал за това Уно Турбо , че вече нечовешки ми се ще да се повозя при някой колега за да оценя истинската италианска силаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар