http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=903190Мисля че това е добре! :о)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo се завръща!!!
Collapse
X
-
Супер! Винаги съм вярвал че няма начин да не излезе продължение на една от най-добрите и успешни модификации!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
СУПЕР!! Ама мен лично много ме е яд защото няма да се произвецда СТИЛо...зА мен това е прекрасен автомобил... просто удряконкуренцията в земята и като външен вид и като всичко, но защо по дяволите не може да се продаде добре незнамжалко за стило
Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
Добло 02' 1.9 D- ех
Добло 06' 1.3 Mjet -ех
Коментар
-
VFTI написа:СУПЕР!! Ама мен лично много ме е яд защото няма да се произвецда СТИЛо...зА мен това е прекрасен автомобил... просто удряконкуренцията в земята и като външен вид и като всичко, но защо по дяволите не може да се продаде добре незнамжалко за стило
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
krum_ktk написа:дано е хубави дано топ двигателя е бензиново турбо, е......л съм ги в комънрейлите и дизелите и икономичността.нека има дизел, ама топ ДВГ като е дизеляк мани :D :D :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:krum_ktk написа:дано е хубави дано топ двигателя е бензиново турбо, е......л съм ги в комънрейлите и дизелите и икономичността.нека има дизел, ама топ ДВГ като е дизеляк мани :D :D :Dсравнение между дизелов и бензинов мотор е трудно да се прави - идеите са им различни. това е все едно да кажеш голфа е ного убав - продава се повече от ферарито
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
АвтопресНовият FIAT Stilo ще е BravoJun 21, 2006 Вече е известно името на приемника на досегашния успешен модел на FIAT Stilo. Новата кола ще носи името на друг фиат, окичил се преди няколко години с титлата "Автомобил на годината" - FIAT Bravo. Предишният модел с това име се произвеждаше до 2001 година, когато беше заместен от Stilo. Твърде е вероятно със старото ново име във FIAT да се надяват новата кола да има подобен успех, какъвто успя да постигне "дядо" й.По всяка вероятност новата кола ще видим на изложението в Париж, а тя ще влезе в шоурумовете през следващата година. Според бранд-мениджъра Лука ди Мео, имената на новите модели на FIAT, са всъщност като семейно наследство, което е прието добре да се съхранява в Италия от поколение в поколение. Според него е планирано новият FIAT Bravo да се произвежда минимум в 120 000 екземпляра годишно, което е с почти 50 000 автомобила в повече, отколкото е сегашното производство на FIAT Stilo.
Коментар
-
Mitko написа:charlie написа:Vladim написа:krum_ktk написа:дано е хубави дано топ двигателя е бензиново турбо, е......л съм ги в комънрейлите и дизелите и икономичността.нека има дизел, ама топ ДВГ като е дизеляк мани :D :D :Dсравнение между дизелов и бензинов мотор е трудно да се прави - идеите са им различни. това е все едно да кажеш голфа е много хубав - продава се повече от ферарито
Ако искаш отвори една тема за дизела в "Общи приказки" и ще ти напиша много неща за съвременните дизели и за това колко те не вървят.
SASTEZATEL
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар