http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=903190Мисля че това е добре! :о)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo се завръща!!!
Collapse
X
-
Супер! Винаги съм вярвал че няма начин да не излезе продължение на една от най-добрите и успешни модификации!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
СУПЕР!! Ама мен лично много ме е яд защото няма да се произвецда СТИЛо...зА мен това е прекрасен автомобил... просто удряконкуренцията в земята и като външен вид и като всичко, но защо по дяволите не може да се продаде добре незнам жалко за стило
Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
Добло 02' 1.9 D- ех
Добло 06' 1.3 Mjet -ех
Коментар
-
VFTI написа:СУПЕР!! Ама мен лично много ме е яд защото няма да се произвецда СТИЛо...зА мен това е прекрасен автомобил... просто удряконкуренцията в земята и като външен вид и като всичко, но защо по дяволите не може да се продаде добре незнам жалко за стило"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
krum_ktk написа:дано е хубави дано топ двигателя е бензиново турбо, е......л съм ги в комънрейлите и дизелите и икономичността.нека има дизел, ама топ ДВГ като е дизеляк мани :D :D :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:krum_ktk написа:дано е хубави дано топ двигателя е бензиново турбо, е......л съм ги в комънрейлите и дизелите и икономичността.нека има дизел, ама топ ДВГ като е дизеляк мани :D :D :D"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
АвтопресНовият FIAT Stilo ще е BravoJun 21, 2006 Вече е известно името на приемника на досегашния успешен модел на FIAT Stilo. Новата кола ще носи името на друг фиат, окичил се преди няколко години с титлата "Автомобил на годината" - FIAT Bravo. Предишният модел с това име се произвеждаше до 2001 година, когато беше заместен от Stilo. Твърде е вероятно със старото ново име във FIAT да се надяват новата кола да има подобен успех, какъвто успя да постигне "дядо" й.По всяка вероятност новата кола ще видим на изложението в Париж, а тя ще влезе в шоурумовете през следващата година. Според бранд-мениджъра Лука ди Мео, имената на новите модели на FIAT, са всъщност като семейно наследство, което е прието добре да се съхранява в Италия от поколение в поколение. Според него е планирано новият FIAT Bravo да се произвежда минимум в 120 000 екземпляра годишно, което е с почти 50 000 автомобила в повече, отколкото е сегашното производство на FIAT Stilo.
Коментар
-
Mitko написа:charlie написа:Vladim написа:krum_ktk написа:дано е хубави дано топ двигателя е бензиново турбо, е......л съм ги в комънрейлите и дизелите и икономичността.нека има дизел, ама топ ДВГ като е дизеляк мани :D :D :DSASTEZATEL
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар