http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3827371Да се радвам ли, да плача ли...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
EK иска да подобрим пътната инфраструктура
Collapse
X
-
как няма да искат, това не са пътища!замисляли ли сте се, че с изключение на НАЙ-ГЛАВНИТЕ булеварди конкретно в София, всички останали улици, улички и булеварди дори са сериозно амортизирани, а реконструкциите направени по тях допълнително влошават цялостта на пътя?!? невъзможно е да се види кръпка, която да не променя равнината на асфалта, което аз като любител с доста твърдо окачване ежедневно наблюдавам.как е възможно при пролетното "ремонтиране" на улиците да се оставят участъци от прав път с дължина надвишаваща 500м. без никакви сигнализиращи табели, а само по изрязан асфалт?!? това безопасно ли е?!?малоумщините са много. ремонтна дейност извършвана с цел реконструкция на канализацията - рязане на асфалт, изкопаване на яма, ограждане с ограда и табели. след отстраняване на проблема се зарива изкопа, табелите се премахват, но възстановяването на асфалтовата настилка се извършва след една седмица! в този период от време какво се случва в този участък?!?и те така....
-
strip написа:... възстановяването на асфалтовата настилка се извършва след една седмица! в този период от време какво се случва в този участък?!?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
EK иска да подобрим пътната инфраструктура
Няма оправия , момчета ...Оня ден ме взеха за бройка за да внеса една тръжна документация . Победителя е предизвестен.Преди три години бях преводач на едни италианци при строежа на мелница за каменно брашно , което се влага в т.н. филер на асфалтовото покритие. До нас работеше асфалтосмесител ( чисто нов ) , който редовно спираше . Спираше защото един дърт папардак редовно намаляваше пропорциите с цел да открадне фирмата повече .Нямам думи .Трябва да се поучим от опита на Казахстан ...без конкурси възложили строителството на аутобани на три големи немски концерна. Всеки ден се появяват по няколко километра нови магистрали...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: EK иска да подобрим пътната инфраструктура
Румен_Хинчев написа:Няма оправия , момчета ...Оня ден ме взеха за бройка за да внеса една тръжна документация . Победителя е предизвестен.Преди три години бях преводач на едни италианци при строежа на мелница за каменно брашно , което се влага в т.н. филер на асфалтовото покритие. До нас работеше асфалтосмесител ( чисто нов ) , който редовно спираше . Спираше защото един дърт папардак редовно намаляваше пропорциите с цел да открадне фирмата повече .Нямам думи .Трябва да се поучим от опита на Казахстан ...без конкурси възложили строителството на аутобани на три големи немски концерна. Всеки ден се появяват по няколко километра нови магистрали...Fiat Marea Weekend ELX 1.6 16V /// Lancia Delta 2 LE 1.6 16V /// Renault 21 GTS 1.7mpi
Коментар
-
Humppa
Защо да е подтискащо? Не се научихме от опита на Хърватска, сега няма да се научим и от опита на Казахстан. След 5 години ще се учим от опита на Занзибар...
Коментар
-
Humppa написа:След 5 години ще се учим от опита на Занзибар...--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
След всичко казано до тук, държа да отбележа, че е направено много по инфраструктурата в БГ, и продължава да се прави. Пътувам много и трябва да ви каже, че за 3-4 години нещата са се променили много. Не говоря за състоянието на булевардите и улиците в градовете, те не влизат в параграфа - пътна инфраструктураhttp://autoblogbg.blogspot.com/ Последните автоновини
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар