Не притежавам ФИАТ, но се регистрирах специално във форума (може би не съм уцелил подходящата тема), но смятам, че е важно, защото от около месец наблюдавам един спортен фиат, буквално захвърлен до контейнерите с боклук до блока ни. Отначало можеше да се допусне, че просто не е имало друго място за паркиране, но това продължи много дълго, а тези дни му счупиха задното стъкло. Съседи са се обаждали в полицията и даже са го показали на полицейски патрул, но явно няма резултат.Реших, че може някой да има информация за тази кола и собственика й. Тя е с номер ЕН7162ВК, много тъмносин цвят, спортен модел с 2 врати, отдясно ниско има надпис "Пининфарина".Колата се намира в София, Младост-3, на гърба на магазин - супермаркет "ДАР", до бл. 353, на самия ъгъл.Дано тази информация се окаже полезна.Весели празници,В.Василев[/b]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откраднат ФИАТ КУПЕ?
Collapse
X
-
Странно,не изглежда някаква барака,дори е с джанти от браво жтд.Даже се чудя,как не са гепили още джантите ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Поздрави колега за темата! Дано се издири човека, че да я оправи навреме докато няма по-големи липси Интересно , че е изчистено от снега Иначе за толкова години из форума не съм засичал колата . Пуснах линк в темата на колегите от Плевен , токувиж някой го познаваFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
valtronic1 написа:Вчера (вторник) сутринта пак е минал полицейски патрул, огледал... и нищо! Колата си е все там.Учудва ме как никой не я е познал досега.Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
Въпреки това, има нещо странно - дори човек съвсем да не се интересува от колата си, не би я оставил месец и повече на най-неподходящото място - на самия ъгъл, опряна в контейнери за боклук, на тясна и плъзгава задънена алея зад супермаркет, където всеки ден минават десетки камиони, за да зареждат магазина (често, на заден ход)... Разбирам, че е била и отключена. До преди няколко дни дупката на стъклото беше по-малка (вижда се на снимката), сега вече е разширена, така че влиза (и сигурно е влизал) човек, а радиото (ако е имало), го няма. Задното стъкло беше счупено с чувал с нещо бяло (брашно или гипс), и част от съдържанието му е влязло вътре в купето, върху задните седалки. Нищо чудно това да е отмъщение на боклуджийте, тъй като колата пречи на работата им...Съжалявам, ако съм ангажирал вниманието ви напразно.Валентин
Коментар
-
valtronic1 написа:Въпреки това, има нещо странно - дори човек съвсем да не се интересува от колата си, не би я оставил месец и повече на най-неподходящото място - на самия ъгъл, опряна в контейнери за боклук, на тясна и плъзгава задънена алея зад супермаркет, където всеки ден минават десетки камиони, за да зареждат магазина (често, на заден ход)... Разбирам, че е била и отключена. До преди няколко дни дупката на стъклото беше по-малка (вижда се на снимката), сега вече е разширена, така че влиза (и сигурно е влизал) човек, а радиото (ако е имало), го няма. Задното стъкло беше счупено с чувал с нещо бяло (брашно или гипс), и част от съдържанието му е влязло вътре в купето, върху задните седалки. Нищо чудно това да е отмъщение на боклуджийте, тъй като колата пречи на работата им...Съжалявам, ако съм ангажирал вниманието ви напразно.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар