Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откраднат ФИАТ КУПЕ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Откраднат ФИАТ КУПЕ?

Не притежавам ФИАТ, но се регистрирах специално във форума (може би не съм уцелил подходящата тема), но смятам, че е важно, защото от около месец наблюдавам един спортен фиат, буквално захвърлен до контейнерите с боклук до блока ни. Отначало можеше да се допусне, че просто не е имало друго място за паркиране, но това продължи много дълго, а тези дни му счупиха задното стъкло. Съседи са се обаждали в полицията и даже са го показали на полицейски патрул, но явно няма резултат.Реших, че може някой да има информация за тази кола и собственика й. Тя е с номер ЕН7162ВК, много тъмносин цвят, спортен модел с 2 врати, отдясно ниско има надпис "Пининфарина".Колата се намира в София, Младост-3, на гърба на магазин - супермаркет "ДАР", до бл. 353, на самия ъгъл.Дано тази информация се окаже полезна.Весели празници,В.Василев[/b]
    Валентин

Ако не те затруднявам, пусни и някоя и друга снимка тук, във форума, все някой ще я е виждал.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Прилагам снимки, не са много качествени, защото ги намалих (не знам какъв е допустимият размер на файловете).Вижда се счупеното стъкло отзад. Дано предизвикат някакви асоциации в някой от форума.
      Прикачени файлове
      Валентин

Коментар

Странно,не изглежда някаква барака,дори е с джанти от браво жтд.Даже се чудя,как не са гепили още джантите ...
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Поздрави колега за темата! Дано се издири човека, че да я оправи навреме докато няма по-големи липси Интересно , че е изчистено от снега Иначе за толкова години из форума не съм засичал колата . Пуснах линк в темата на колегите от Плевен , токувиж някой го познава
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Няма проблем да се намери името на човека , де от полиция, де от местни данъци и такси.
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Re: Откраднат ФИАТ КУПЕ?

valtronic1 написа:
              ....
              Колега, просто се обади на 166 и извикай полицейски патрул - всичко ще се изясни за около 3 минути

Коментар

Вчера (вторник) сутринта пак е минал полицейски патрул, огледал... и нищо! Колата си е все там.Учудва ме как никой не я е познал досега.
                Валентин

Коментар

valtronic1 написа:
                  Вчера (вторник) сутринта пак е минал полицейски патрул, огледал... и нищо! Колата си е все там.Учудва ме как никой не я е познал досега.
                  :D странни хора сте, вчера казах на един приятел, понеже познава младост, отидохме при колата, намерихме ГСМ на собственика звъннахме да го питаме дали знае къде му е колата ... и човека каза ДА със счупен прозорец е пред блока ми в Младост, казахме му и че е отключена да си я заключи и му пожелахме Лек ден ! Случаят е разрешен
                  Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                  Fiat Tipo 1991 - ex
                  Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Въпреки това, има нещо странно - дори човек съвсем да не се интересува от колата си, не би я оставил месец и повече на най-неподходящото място - на самия ъгъл, опряна в контейнери за боклук, на тясна и плъзгава задънена алея зад супермаркет, където всеки ден минават десетки камиони, за да зареждат магазина (често, на заден ход)... Разбирам, че е била и отключена. До преди няколко дни дупката на стъклото беше по-малка (вижда се на снимката), сега вече е разширена, така че влиза (и сигурно е влизал) човек, а радиото (ако е имало), го няма. Задното стъкло беше счупено с чувал с нещо бяло (брашно или гипс), и част от съдържанието му е влязло вътре в купето, върху задните седалки. Нищо чудно това да е отмъщение на боклуджийте, тъй като колата пречи на работата им...Съжалявам, ако съм ангажирал вниманието ви напразно.
                    Валентин

Коментар

valtronic1 написа:
                      Въпреки това, има нещо странно - дори човек съвсем да не се интересува от колата си, не би я оставил месец и повече на най-неподходящото място - на самия ъгъл, опряна в контейнери за боклук, на тясна и плъзгава задънена алея зад супермаркет, където всеки ден минават десетки камиони, за да зареждат магазина (често, на заден ход)... Разбирам, че е била и отключена. До преди няколко дни дупката на стъклото беше по-малка (вижда се на снимката), сега вече е разширена, така че влиза (и сигурно е влизал) човек, а радиото (ако е имало), го няма. Задното стъкло беше счупено с чувал с нещо бяло (брашно или гипс), и част от съдържанието му е влязло вътре в купето, върху задните седалки. Нищо чудно това да е отмъщение на боклуджийте, тъй като колата пречи на работата им...Съжалявам, ако съм ангажирал вниманието ви напразно.
                      И на мен ми е хипер странно,как човек би си зарязал така колата и да не му пука..Тоя сигурно е страшен дебил..Най-малкото да ходи да ди покрие задния прозорец.
                      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

valtronic1 написа:
                        Съжалявам, ако съм ангажирал вниманието ви напразно.
                        Направи предостатъчно, колега. Колата можеше и да е на някой притеснен човек и открадната, щом собственика е толкова спокоен, негова си работа.
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Може да са му взели книжката за 6 месеца заради неправилна употреба на алкохол или много превишена скорост в града.
                          Няма начин да няма начин!

Коментар

Може и гражданска да няма
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

а може да е направил каско и да чака да го отървът от нея
                              фиат мареа 103 понита
                              спринтер 122 понита
                              пасат с 90 умрели понита

Коментар

Working...
                              X