milenzh написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dodge Journey ще се предлага в Европа c името Fiat Freemont
Collapse
X
-
avvasilev написа:И има ареодинамика, подобна на НДК!"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Ами не, ей така си пишеме нещо ... Колегата я сравнява с Крома - видимо, без да се интересувам от конкретни стойности, Кромата има по-малко челно съпротивление!Та колко е на гардероба, наречен Фриймонт?П.П. Видя ли зеленото ухилено човече в края на поста?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Ами не, ей така си пишеме нещо ... Колегата я сравнява с Крома - видимо, без да се интересувам от конкретни стойности, Кромата има по-малко челно съпротивление!Та колко е на гардероба, наречен Фриймонт?П.П. Видя ли зеленото ухилено човече в края на поста?"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Аз си къпих от новият фиат фремонт и в началото бях скиптичен,но съм много доволен.Засичал съм го от 0 до 100 за около 10,6 харчи около 9 и е 4x4.Още съм с летните гуми защото ми казаха ,че бил корав и реших да го пробвам.Отидох на Батак. Имаше една непочистена улица с около 10-15 сантиметра сняг и накрая се изкачваш малко.Пред мен имаше един джеп от старите и две БМВ-та но нито едно не се изкачи и аз се пооплаших.След като трагнах да се изкачвам едната гума пребоксува и компютъра венднага я блокира и пусна на другата.Хората ме гледаха и не вярваха но найстина е една машинка за едни добри пари.Пробвах го с 1 тон захар тъй като се занимавам с хранителен магазин и го натиснах по магистралата около 200 без проблем си ги подържаше.Има и малки недостатъци мисля че 3-тият ред седалки са направени за китайци.Има много хубав дисплей с тъч скриийн.
Коментар
-
panicher написа:Аз си къпих от новият фиат фремонт и в началото бях скиптичен,но съм много доволен.Засичал съм го от 0 до 100 за около 10,6 харчи около 9 и е 4x4.Още съм с летните гуми защото ми казаха ,че бил корав и реших да го пробвам.Отидох на Батак. Имаше една непочистена улица с около 10-15 сантиметра сняг и накрая се изкачваш малко.Пред мен имаше един джеп от старите и две БМВ-та но нито едно не се изкачи и аз се пооплаших.След като трагнах да се изкачвам едната гума пребоксува и компютъра венднага я блокира и пусна на другата.Хората ме гледаха и не вярваха но найстина е една машинка за едни добри пари.Пробвах го с 1 тон захар тъй като се занимавам с хранителен магазин и го натиснах по магистралата около 200 без проблем си ги подържаше.Има и малки недостатъци мисля че 3-тият ред седалки са направени за китайци.Има много хубав дисплей с тъч скриийн.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар